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Effect of Organic and Conventional Production on the Quality of Lemon “Fino 49”


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Título :
Effect of Organic and Conventional Production on the Quality of Lemon “Fino 49”
Autor :
Sánchez-Bravo, Paola  
Noguera-Artiaga, Luis  
Martinez Tome, Juan  
Hernández, Francisca  
Sendra, Esther  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología
Fecha de publicación:
2022-04-19
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30925
Resumen :
Since the end of the 20th century, organic foods have gained interest within the world population. The lemon is a fruit that is acquiring great prominence in the markets. Its use is based on its appreciated aroma and its content of bioactive compounds, but these attributes are greatly influenced by...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Citrus limon
Consumer studies
Organic acids
Preference
Volatile compounds
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.3390/agronomy12050980
Aparece en las colecciones:
Artículos Producción vegetal y microbiología



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