Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/30698
Pomegranate (Punica granatum L.) a dry pericarp fruit with fleshy seeds
Ver/Abrir: Pomegranate.pdf
1,24 MB
Adobe PDF
Compartir:
Este recurso está restringido
Título : Pomegranate (Punica granatum L.) a dry pericarp fruit with fleshy seeds |
Autor : Melgarejo Moreno, Pablo  Núñez-Gómez, Dámaris  Legua Murcia, Pilar Martínez Nicolas, Juan José Almansa Pascual, M. Soledad |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología |
Fecha de publicación: 2020-03 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/30698 |
Resumen :
Background: Recently, pomegranate has established itself as a functional food of increasing interest, both economically and within the scientific community, which has generated a significant increase in publications focused mainly on its characteristics, benefits, and nutritional composition.
Scope... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Pomegranate fruit Seed Aril Testa Sarcotesta |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.1016/j.tifs.2020.02.014 |
Publicado en: Trends in Food Science & Technology 102 (2020) |
Aparece en las colecciones: Artículos Producción vegetal y microbiología
|
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.