Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/30698

Pomegranate (Punica granatum L.) a dry pericarp fruit with fleshy seeds


no-thumbnailVer/Abrir:

 Pomegranate.pdf



1,24 MB
Adobe PDF
Compartir:

Este recurso está restringido

Título :
Pomegranate (Punica granatum L.) a dry pericarp fruit with fleshy seeds
Autor :
Melgarejo Moreno, Pablo  
Núñez-Gómez, Dámaris  
Legua Murcia, Pilar
Martínez Nicolas, Juan José
Almansa Pascual, M. Soledad
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología
Fecha de publicación:
2020-03
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30698
Resumen :
Background: Recently, pomegranate has established itself as a functional food of increasing interest, both economically and within the scientific community, which has generated a significant increase in publications focused mainly on its characteristics, benefits, and nutritional composition. Scope...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Pomegranate fruit
Seed
Aril
Testa
Sarcotesta
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.tifs.2020.02.014
Publicado en:
Trends in Food Science & Technology 102 (2020)
Aparece en las colecciones:
Artículos Producción vegetal y microbiología



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.