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https://hdl.handle.net/11000/1947
Evaluación de líneas de mejora de tomate (Solanum lycopersicum L.) De la pera con resistencia a virus cultivadas bajo malla
Título : Evaluación de líneas de mejora de tomate (Solanum lycopersicum L.) De la pera con resistencia a virus cultivadas bajo malla |
Autor : Palazón Agulló, Darío |
Tutor: García Martínez, Santiago  |
Fecha de publicación: 2015-09-28 |
URI : http://hdl.handle.net/11000/1947 |
Resumen :
En este trabajo de fin de grado se ha realizado un estudio con tomate de la pera, se han cogido siete líneas de mejora de este tomate con resistencia genética a distintas virosis, del programa de mejora de la EPSO-UMH, para estudiar determinados parámetros y ver si estas líneas son apropiadas para ... Ver más
In this final degree work has conducted a study with tomato pear, have taken seven lines of improved this tomato with genetic resistance to different viruses, the program to improve EPSO-UMH, to study certain parameters and see if these lines are suitable for cultivation. Along these lines of improvement have grown three lines of improvement already recorded three traditional varieties and two commercial reference hybrids grown in a greenhouse mesh in the cycle of spring-summer 2014. The data obtained in this work and with the help of previous works that have been used to reference it has been determined that the seven lines of improvement unregistered have obtained good results, highlighting the parameters of total and soluble solids production values between 3.4-5.5 (kg / plant) and 5.2- 6.3 (Brix) respectively. But the lines of improvement chosen by reference to the values of the average weight of the fruit are the AU 1354-43 and AU 1354-49 lines with values obtained about 75 (g / fruit), so these two lines are the most interesting to be entered in the Register of Commercial Varieties and Protected
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Palabras clave/Materias: Tomates Mejora selectiva Industrias Agrarias y Alimentarias |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
Aparece en las colecciones: TFG - Ingeniería Agroalimentaria y Agroambiental
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.