Skip navigation
Inicio
Listar
Comunidades
Buscar elementos por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras clave
Instituto de investigación
Director
Materias
Notas
Departamentos
Ayuda
Contacto
Idioma
English
español
Estadísticas
Mi RediUMH
Alertas
Editar perfil
Biblioteca
UMH: Repositorio RediUMH
Buscar
Buscar:
Todo Rediumh
Investigación
Departamentos UMH
ECONOMÍA AGROALIMENTARIA, ING.CARTOGRÁFICA Y EXPRESIÓN GRÁFICA EN LA INGENIERÍA
Artículos Economía Agroalimentaria
por
Filtros actuales:
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:
Usa los filtros para afinar la busqueda.
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Resultados 1-7 de 7.
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
Acceso
16-dic-2020
Evaluation in Carbon Dioxide Equivalent and CHG Emissions for Water and Energy Management in Water Users Associations. A Case Study in the Southeast of Spain
Melian Navarro, Amparo; RUIZ CANALES, ANTONIO
may-2020
Differences in Consumer Preferences for Lamb Meat before and during the Economic Crisis in Spain. Analysis and Perspectives
Martínez-Carrasco, Laura; Rabadán, Adrián; Brugarolas, Margarita; NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA; Sayas-Barberá, Estrella; Bernabéu, Rodolfo
Ver más
nov-2020
Comparison on sensory profile, volatile composition and consumer’s acceptance for PDO or non-PDO tigernut (Cyperus esculentus L.) milk
Clemente Villalba, Jesús; Cano-Lamadrid, Marina; Issa-Issa, Hanan; Hurtado, Pablo; Hernández García, Francisca; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; López Lluch, David
Ver más
5-nov-2020
Consumers’ Attitude towards the Sustainability of Different Food Categories
Sánchez-Bravo, Paola; Chambers, Edgar; Noguera-Artiaga, Luis; López Lluch, David; Chambers, Edgar; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra, Esther
Ver más
22-dic-2020
A consumer behaviour approach to analyse the sustainability of food purchasing
Martínez-Carrasco, Laura; Brugarolas, Margarita; Gascón Mora, Andrea
2-jun-2020
Traditional Varieties for Local Markets: A Sustainable Proposal for Agricultural SMEs
Pérez-Caselles, Cristian; Brugarolas, Margarita; Martínez-Carrasco, Laura
oct-2020
Correlation between water stress and phenolic compounds of hydroSOStainable almonds
López Lluch, David; Lipan, Leontina; Cano-Lamadrid, Marina; Collado González, Jacinta; Wojdyło, Aneta; Moriana, Alfonso; Carbonell-Barrachina, Ángel A.
Ver más
Filtrar
Autor
3
Brugarolas, Margarita
3
Carbonell-Barrachina, Ángel A.
3
López Lluch, David
3
Martínez-Carrasco, Laura
2
Cano-Lamadrid, Marina
1
Bernabéu, Rodolfo
1
Chambers, Edgar
1
Chambers, Edgar
1
Clemente Villalba, Jesús
1
Collado González, Jacinta
.
siguiente >
Condiciones de acceso
6
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...
6
Open Access
1
Closed Access