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https://hdl.handle.net/11000/36691
Antioxidant properties and chemical characterization of Spanish Opuntia ficus-indica Mill. cladodes and fruits
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Título : Antioxidant properties and chemical characterization of Spanish Opuntia ficus-indica Mill. cladodes and fruits |
Autor : Andreu Coll, Lucía  Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely  Carbonell-Barrachina, Ángel A.  Legua, Pilar  Hernández, Francisca  |
Editor : Wiley |
Departamento: Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología |
Fecha de publicación: 2017-08-21 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/36691 |
Resumen :
BACKGROUND. Recent studies have demonstrated that consumption of Opuntia ficus-indica Mill. has an important positive health benefit, mainly due to antioxidant properties, which justifies this research. This study examined antioxidant activity, organic acid and sugar profile, total phenolic, and ph... Ver más
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Palabras clave/Materias: Acids Antioxidant activity Cladodes Opuntia Total phenols |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.1002/jsfa.8628 |
Publicado en: Journal of the Science of Food and Agriculture Volume 98, Issue 4, 15 March 2018 , pages 1566-1573 |
Aparece en las colecciones: Artículos Producción vegetal y microbiología
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.