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Antioxidant properties and chemical characterization of Spanish Opuntia ficus-indica Mill. cladodes and fruits


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Título :
Antioxidant properties and chemical characterization of Spanish Opuntia ficus-indica Mill. cladodes and fruits
Autor :
Andreu Coll, Lucía  
Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely  
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Legua, Pilar  
Hernández, Francisca  
Editor :
Wiley
Departamento:
Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología
Fecha de publicación:
2017-08-21
URI :
https://hdl.handle.net/11000/36691
Resumen :
BACKGROUND. Recent studies have demonstrated that consumption of Opuntia ficus-indica Mill. has an important positive health benefit, mainly due to antioxidant properties, which justifies this research. This study examined antioxidant activity, organic acid and sugar profile, total phenolic, and ph...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Acids
Antioxidant activity
Cladodes
Opuntia
Total phenols
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1002/jsfa.8628
Publicado en:
Journal of the Science of Food and Agriculture Volume 98, Issue 4, 15 March 2018 , pages 1566-1573
Aparece en las colecciones:
Artículos Producción vegetal y microbiología



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