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https://hdl.handle.net/11000/36690
Influence of Different Rootstocks on Fruit Quality and Primary and Secondary Metabolites Content of Blood Oranges Cultivars
Título : Influence of Different Rootstocks on Fruit Quality and Primary and Secondary Metabolites Content of Blood Oranges Cultivars |
Autor : Forner-Giner, M. Angeles  BALLESTA DE LOS SANTOS, MANUEL  Melgarejo Moreno, Pablo  Martínez Nicolas, Juan José Núñez-Gómez, Dámaris  Continella, Alberto  Legua, Pilar  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología |
Fecha de publicación: 2023 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/36690 |
Resumen :
Blood oranges have high concentrations of bioactive compounds that are beneficial to
health. In Europe, the cultivation of blood oranges is increasing due to their excellent nutritional
properties. In Citrus crops, rootstocks play an important role in juice and can increase the content of
bioactive... Ver más
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Palabras clave/Materias: anthocyanins blood orange bioactive compounds flavones flavanones hydroxycinnamic acids morphological parameters phenolic compounds primary metabolites qualitative parameters |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Microbiología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
DOI : https://doi.org/10.3390/molecules28104176 |
Publicado en: Molecules 2023, 28(10), 4176 |
Aparece en las colecciones: Artículos Producción vegetal y microbiología
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.