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Effect of modified atmosphere packaging on the physiological and functional characteristics of Spanish jujube (Ziziphus jujuba Mill.) cv 'Phoenix' during cold storage


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Título :
Effect of modified atmosphere packaging on the physiological and functional characteristics of Spanish jujube (Ziziphus jujuba Mill.) cv 'Phoenix' during cold storage
Autor :
Reche, Juana
García Pastor, María Emma  
Valero, Daniel  
Hernández, Francisca  
Almansa, M. Soledad
Amorós, Asunción  
Legua, Pilar  
Amorós, Asunción  
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología
Fecha de publicación:
2019
URI :
https://hdl.handle.net/11000/36683
Resumen :
Jujube fruits cv 'Phoenix' were stored in modified atmosphere packaging (MAP) using a polyester (12 μm)- polypropylene (60 μm) film at 5 °C and 90% RH during 49 days. Jujube fruits stored without packaging and in normal air and same temperature and RH served as control. The atmosphere composition a...  Ver más
Palabras clave/Materias:
MAP
Ethylene
Respiration
Total antioxidant activity
Phenols
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Microbiología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.scienta.2019.108743
Publicado en:
Scientia Horticulturae Volume 258, 15 December 2019, 108743
Aparece en las colecciones:
Artículos Producción vegetal y microbiología



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