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https://hdl.handle.net/11000/36683
Effect of modified atmosphere packaging on the physiological and functional characteristics of Spanish jujube (Ziziphus jujuba Mill.) cv 'Phoenix' during cold storage
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Título : Effect of modified atmosphere packaging on the physiological and functional characteristics of Spanish jujube (Ziziphus jujuba Mill.) cv 'Phoenix' during cold storage |
Autor : Reche, Juana García Pastor, María Emma  Valero, Daniel  Hernández, Francisca  Almansa, M. Soledad Amorós, Asunción  Legua, Pilar  Amorós, Asunción  |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología |
Fecha de publicación: 2019 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/36683 |
Resumen :
Jujube fruits cv 'Phoenix' were stored in modified atmosphere packaging (MAP) using a polyester (12 μm)-
polypropylene (60 μm) film at 5 °C and 90% RH during 49 days. Jujube fruits stored without packaging and in
normal air and same temperature and RH served as control. The atmosphere composition a... Ver más
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Palabras clave/Materias: MAP Ethylene Respiration Total antioxidant activity Phenols |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Microbiología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess |
DOI : https://doi.org/10.1016/j.scienta.2019.108743 |
Publicado en: Scientia Horticulturae Volume 258, 15 December 2019, 108743 |
Aparece en las colecciones: Artículos Producción vegetal y microbiología
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.