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Phytochemical Profile of Opuntia ficus-indica (L.) Mill Fruits (cv. ‘Orito’) Stored at Different Conditions


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Título :
Phytochemical Profile of Opuntia ficus-indica (L.) Mill Fruits (cv. ‘Orito’) Stored at Different Conditions
Autor :
Hernández, Francisca  
Andreu Coll, Lucía  
Bento da Silva, Andreia  
Serra, Ana Teresa  
Mena, Pedro
Legua, Pilar  
Bronze, Maria Rosario
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología
Fecha de publicación:
2022-01-08
URI :
https://hdl.handle.net/11000/36682
Resumen :
This research analyzed the phytochemical profile of prickly pear fruits from ‘Orito’ cultivar stored under cold conditions (2 °C, 85–90% RH) and shelf-life conditions at room temperature (stored at 20 °C for three days after cold storage) for 28 days, mimicking the product life cycle. A total of 18...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Prickly pear
HPLC-MS
Betalains
Phenolic acid
Lignans
Antioxidants
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Microbiología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.3390/foods11020160
Publicado en:
Foods 2022, 11(2), 160
Aparece en las colecciones:
Artículos Producción vegetal y microbiología



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