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Bioactive Antioxidant Compounds from Chestnut Peels through Semi-Industrial Subcritical Water Extraction


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Título :
Bioactive Antioxidant Compounds from Chestnut Peels through Semi-Industrial Subcritical Water Extraction
Autor :
Cravotto, Christian
Grillo, Giorgio  
Binello, Arianna  
Gallina, Lorenzo
Olivares-Vicente, Mariló
Herranz López, María
Micol, Vicente  
Barrajón-Catalán, Enrique  
Cravotto, Giancarlo
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Ingeniería
Fecha de publicación:
2022-05
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34409
Resumen :
Chestnut peels are a poorly characterized, underexploited by-product of the agri-food industry. This raw material is rich in bioactive compounds, primarily polyphenols and tannins, that can be extracted using different green technologies. Scaling up the process for industrial production Citation: C...  Ver más
Palabras clave/Materias:
subcritical water extraction
chestnut peels
polyphenols
tannins
semi-industrial scale
bioactivity
adipocytes
ultra-nano filtration
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Generalidades sobre las ciencias puras
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.3390/antiox11050988
Aparece en las colecciones:
Artículos Ingeniería



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