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https://hdl.handle.net/11000/34409
Bioactive Antioxidant Compounds from Chestnut Peels through Semi-Industrial Subcritical Water Extraction
Título : Bioactive Antioxidant Compounds from Chestnut Peels through Semi-Industrial Subcritical Water Extraction |
Autor : Cravotto, Christian Grillo, Giorgio  Binello, Arianna  Gallina, Lorenzo Olivares-Vicente, Mariló Herranz López, María Micol, Vicente  Barrajón-Catalán, Enrique  Cravotto, Giancarlo |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Ingeniería |
Fecha de publicación: 2022-05 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/34409 |
Resumen :
Chestnut peels are a poorly characterized, underexploited by-product of the agri-food industry. This raw material is rich in bioactive compounds, primarily polyphenols and tannins, that can be extracted using different green technologies. Scaling up the process for industrial production Citation: C... Ver más
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Palabras clave/Materias: subcritical water extraction chestnut peels polyphenols tannins semi-industrial scale bioactivity adipocytes ultra-nano filtration |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Generalidades sobre las ciencias puras |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.3390/antiox11050988 |
Aparece en las colecciones: Artículos Ingeniería
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.