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Effect of low inputs and salinity on yield and quality – A 3 year study in virus-resistant tomato (Solanum lycopersicum L.) breeding lines and hybrids


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Título :
Effect of low inputs and salinity on yield and quality – A 3 year study in virus-resistant tomato (Solanum lycopersicum L.) breeding lines and hybrids
Autor :
Carbonell, Pedro  
Salinas, Juan Francisco
Alonso Sanchis, Aránzazu  
Grau Sánchez, Adrián  
Cabrera Miras, José Ángel  
García Martínez, Santiago  
Ruiz Martínez, Juan José
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2019-10-04
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34394
Resumen :
Six Muchamiel and De la pera breeding lines with different combinations of genes that confer resistance to ToMV, TYLCV and TSWV, and two heterozygous hybrids, were evaluated under low input and saline conditions during 2016, 2017 and 2018. The results revealed that low inputs reduced the yield and ...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Traditional tomato cultivars
Muchamiel
De la pera
Tm-2a
Ty-1
Sw-5
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.scienta.2019.108889
Publicado en:
Scientia Horticulturae Volume 260, 27 January 2020, 108889
Aparece en las colecciones:
Artículos Biología Aplicada



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