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https://hdl.handle.net/11000/34394
Effect of low inputs and salinity on yield and quality – A 3 year study in virus-resistant tomato (Solanum lycopersicum L.) breeding lines and hybrids
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Título : Effect of low inputs and salinity on yield and quality – A 3 year study in virus-resistant tomato (Solanum lycopersicum L.) breeding lines and hybrids |
Autor : Carbonell, Pedro  Salinas, Juan Francisco Alonso Sanchis, Aránzazu  Grau Sánchez, Adrián  Cabrera Miras, José Ángel  García Martínez, Santiago  Ruiz Martínez, Juan José |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Biología Aplicada |
Fecha de publicación: 2019-10-04 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/34394 |
Resumen :
Six Muchamiel and De la pera breeding lines with different combinations of genes that confer resistance to ToMV, TYLCV and TSWV, and two heterozygous hybrids, were evaluated under low input and saline conditions during 2016, 2017 and 2018. The results revealed that low inputs reduced the yield and ... Ver más
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Palabras clave/Materias: Traditional tomato cultivars Muchamiel De la pera Tm-2a Ty-1 Sw-5 |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.1016/j.scienta.2019.108889 |
Publicado en: Scientia Horticulturae Volume 260, 27 January 2020, 108889 |
Aparece en las colecciones: Artículos Biología Aplicada
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.