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Influence of temperature on the beginning of degreening in lemon peel


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Título :
Influence of temperature on the beginning of degreening in lemon peel
Autor :
Manera, F.J.
Brotons, Jose M  
Conesa, A.
Porras, Ignacio  
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Estudios Económicos y Financieros
Fecha de publicación:
2012-09-20
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31876
Resumen :
The loss of greenness (degreening) in citrus fruit during ripening is associated with autumnal falls in temperature, and there is a close correlation between the color of the fruit measured in the HunterLab space (colorimetric coordinate a) and the mean daily minimum temperatures recorded for the 7...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Minimum temperatures
HunterLab
Eureka
Lisbon
Fino
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias sociales: Economía
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.scienta.2012.07.021
Aparece en las colecciones:
Artículos Estudios Económicos y Financieros



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