Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/30940

Legumes for grazing and health: the case of bituminaria bituminosa


no-thumbnailVer/Abrir:

 2013BCh-Legumes (VMF)1_opt (3).pdf



416,43 kB
Adobe PDF
Compartir:

Este recurso está restringido

Título :
Legumes for grazing and health: the case of bituminaria bituminosa
Autor :
Pazos Navarro, Maria  
Dabauza, Mercedes
Correal, Enrique
Walker, David John  
del Río, José A
Ortuño, Ana
Méndez, Pilar  
Santos, Arnoldo  
Ríos, Segundo
MARTINEZ-FRANCES, VANESSA  
Real, Daniel
Editor :
HIROTO SATOU AND REN NAKAMURA
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2013
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30940
Resumen :
Legumes have been used for centuries for different purposes as human food (grain legumes such as lentils, chickpeas, etc.), animal feed (pasture and forage legumes) and as sources of secondary metabolites with health, medical or nutraceutical benefits (pharmaceuticals, cosmetics and chemicals). ...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Legumbres
salud
composición
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Biología general y teórica
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/bookPart
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Aparece en las colecciones:
Libros /Capítulos de Libros- Biología Aplicada



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.