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Optimization of harvest date according to the volatile composition of Mediterranean aromatic herbs at different vegetative stages


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Título :
Optimization of harvest date according to the volatile composition of Mediterranean aromatic herbs at different vegetative stages
Autor :
El-Zaeddi, Hussein
Calín-Sánchez, Ángel  
Noguera-Artiaga, Luis  
Martinez Tome, Juan  
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología
Fecha de publicación:
2020-03-05
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30920
Resumen :
Most of the studies concerning the optimal harvest date of aromatic herbs have dealt with different parts of plant such as flowers, leaves, stems, roots and seeds, but none have evaluated the effect of different harvest date at different vegetative stages on shoots (leaves and stems). Therefore, th...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Aroma
Parsley
Dill
Coriander
Mint
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.scienta.2020.109336
Publicado en:
Scientia Horticulturae. V. 267, 1 June 2020, 109336
Aparece en las colecciones:
Artículos Producción vegetal y microbiología



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