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https://hdl.handle.net/11000/30920
Optimization of harvest date according to the volatile composition of Mediterranean aromatic herbs at different vegetative stages
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Título : Optimization of harvest date according to the volatile composition of Mediterranean aromatic herbs at different vegetative stages |
Autor : El-Zaeddi, Hussein Calín-Sánchez, Ángel  Noguera-Artiaga, Luis  Martinez Tome, Juan  Carbonell-Barrachina, Ángel A.  |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología |
Fecha de publicación: 2020-03-05 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/30920 |
Resumen :
Most of the studies concerning the optimal harvest date of aromatic herbs have dealt with different parts of plant such as flowers, leaves, stems, roots and seeds, but none have evaluated the effect of different harvest date at different vegetative stages on shoots (leaves and stems). Therefore, th... Ver más
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Palabras clave/Materias: Aroma Parsley Dill Coriander Mint |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess |
DOI : https://doi.org/10.1016/j.scienta.2020.109336 |
Publicado en: Scientia Horticulturae. V. 267, 1 June 2020, 109336 |
Aparece en las colecciones: Artículos Producción vegetal y microbiología
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.