Browsing by Author affa879e-fb7d-486e-a3bc-331a74d7473e

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
TFM  Rodriguez Vera, Alejandro.pdf.jpgSep-2021Efecto de la aplicación de ácido salicílico en precosecha sobre la calidad de pimiento verde en la recolección y conservaciónRodríguez Vera, Alejandro
TFG Del Cerro Monteagudo, Alvaro.pdf.jpgJul-2021Efecto de la aplicación poscosecha de nitroprusiato de sodio sobre la calidad de limón ecológicoDel Cerro Monteagudo, Álvaro
TD Giménez Torres, María José.pdf.jpgDec-2015Efecto de la aplicación pre-cosecha de ácido salicílico, acetil salicílico y salicilato de metilo en los parámetros de calidad de cerezas en la recolección y durante el almacenamiento post-recolecciónGiménez Torres, María José
TFG García Martín, Javier.pdf.jpgJan-2020Efecto del tratamiento post-cosecha con ácido γ-aminobutírico sobre la calidad general de granada cv. Mollar de Elche (Punica granatum L.)García Martín, Javier
Vicente Serna Food Chemistry 2021.pdf.jpgSep-2020Enhancing antioxidant systems by preharvest treatments with methyl jasmonate and salicylic acid leads to maintain lemon quality during cold storage
García Martínez, Santiago; Serna Escolano, Vicente; Martínez-Romero, Domingo; Giménez Torres, María José; Serrano Mula, María; Valero, Daniel; Valverde, Juan Manuel; Zapata, Pedro J
TFM  Giménez Berenguer, Marina.pdf.jpgSep-2021Estudio del contenido en polifenoles de cuatro variedades de alcachofa (Cynara scolymus L.): aptitud para cuarta gamaGiménez Berenguer, Marina
TFG Mengual Perez, Ignacio.pdf.jpgJul-2021Gestión de la seguridad y calidad agroalimentaria bajo el estándar Global G.A.P, en una empresa hortofrutícola productora y envasadoraMengual Pérez, Ignacio