Buscar por Palabras clave CDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 53 a 62 de 62 < Anterior 
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
Quality of Olive Oil Obtained by Regulated Deficit Irrigation.pdf.jpg6-may-2023Quality of Olive Oil Obtained by Regulated Deficit Irrigation
GARCÍA GARVÍ, JOSE MIGUEL; Noguera-Artiaga, Luis; Hernández, Francisca; Perez Lopez, Antonio Jose; Burgos-Hernandez, Armando; Carbonell-Barrachina, Ángel A.
agronomy-14-01219.pdf.jpgmay-2024Regulated Deficit Irrigation Perspectives for Water Efficiency in Apricot Cultivation: A Review
Hernández, Francisca; Andreu Coll, Lucía; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Burló, Francisco; López Lluch, David; Galindo, Alejandro; GARCIA BRUNTON, JESUS; Martínez Font, Rafael; Noguera-Artiaga, Luis; Sendra, Esther; Signes-Pastor, Antonio Jose
TFG Perez Abellaneda, Juan Francisco.pdf.jpgfeb-2023Relación entre el peso al nacimiento del gazapo y su supervivencia en los primeros días de edadPérez Abellaneda, Juan Francisco
Soil Management Strategies in Organic Almond Orchards.pdf.jpg4-mar-2023Soil Management Strategies in Organic Almond Orchards: Implications for Soil Rehabilitation and Nut Quality
Cárceles Rodríguez, Belén; DURAN ZUAZO, VICTOR HUGO; Herencia Galán, Juan Francisco; Lipan, Leontina; Soriano Rodríguez, Miguel; Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Gálvez Ruiz, Baltasar; García-Tejero, Iván Francisco
s00217-024-04546-4.pdf.jpgfeb-2024The Mortiño (Vaccinium foribundum Kunth): a review of its suitability as a promissory crop in the Ecuadorian Paramo and its potential uses, environmental role, and health benefts
Hernández, Francisca; Caranqui, Jorge; Andreu Coll, Lucía; Martínez Font, Rafael
TFM Ruiz  Aracil, María Celeste.pdf.jpg2020Tratamientos pre-cosecha con diferentes elicitores para mejorar el tamaño y la calidad post-cosecha de cereza (Prunus avium L.)Ruiz Aracil, María Celeste
TFM Trujillo Reyes, Angeles.pdf.jpgjun-2019Valorización del extrusionado de frambuesa residual: extracción de compuestos de alto valor añadido y digestión anaerobiaTrujillo Reyes, Ángeles
Valorization of Wild Edible Plants as Food Ingredients and Their Economic Value.pdf.jpg27-feb-2023Valorization of Wild Edible Plants as Food Ingredients and Their Economic Value
Clemente Villalba, Jesús; Burló, Francisco; Hernández, Francisca; Carbonell-Barrachina, Ángel A.
TFG Perez Celdran, Trinidad.pdf.jpgsep-2021Variación de la emisividad de la temperatura corporal medida mediante termografía como método de determinación de nivel de estrés en conejasPérez Celdrán, Trinidad
1-s2.0-S0304423824000529-main.pdf.jpgmar-2024Volatile profile of breba and fig fruits (peel and pulp) from different Ficus carica L. varieties
Hernández, Francisca; Teruel Andreu, Candela; Issa Issa, Hanán; Noguera-Artiaga, Luis; Sendra, Esther; Cano-Lamadrid, Marina