Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11000/4747
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorGosálbez Asensio, Fran-
dc.date.accessioned2018-07-02T10:16:05Z-
dc.date.available2018-07-02T10:16:05Z-
dc.date.created2017-09-
dc.date.issued2018-07-02-
dc.identifier.issn2386-3358-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11000/4747-
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent1es
dc.language.isospaes
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.subjectAlimentaciónes
dc.subjectHábitoses
dc.subject.otherCDU:663/664 - Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasases
dc.titleFoodcost summer schooles
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees
dc.identifier.doi10.21134/22553568.2017.18.FSS-
dc.relation.publisherversionhttps://doi.org/10.21134/22553568.2017.18.FSS-
Appears in Collections:
UMH Sapiens divulgación científica - Nº 18/ Septiembre 2017


Thumbnail

View/Open:
 Foodcost_EPSO.pdf
210,77 kB
Adobe PDF
Share:


Creative Commons ???jsp.display-item.text9???