Browsing by Author Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 161 to 177 of 177 < previous 
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
Molecules vol25 n18 2020.pdf.jpgSep-2020Thymol Encapsulated into HP- -Cyclodextrin as an Alternative to Synthetic Fungicides to Induce Lemon Resistance against Sour Rot Decay
Serna Escolano, Vicente; Serrano, María; Valero, Daniel; Rodríguez López, María Isabel; Gabaldón, José Antonio; Castillo , Salvador ; Valverde, Juan Miguel; Zapata, Pedro J; Guillén, Fabián; Martínez-Romero, Domingo
Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion.pdf.jpg21-Jul-2021Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion (Hemp Oil and Buckwheat Flour) and Its Impact on the Chemical, Technological and Sensory Properties of Frankfurters
Botella Martínez, Carmen María; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
TD Serna Escolano, Vicente.pdf.jpg5-Nov-2021Tratamientos pre-cosecha y post-cosecha con elicitores para la mejora de la calidad en limón ecológicoSerna Escolano, Vicente
TFG CLEMENTE FORCA, LAURA.pdf.jpgSep-2022Tratamientos precosecha con putrescina para incrementar la vida útil postcosecha de cerezas (Prunus avium L. cv. Prime Giant)Clemente Forca, Laura
foods-09-00727-v2.pdf.jpgJun-2020Turrón Coproducts as Source of Bioactive Compounds: Assessment of Chemical, Physico-Chemical, Techno Functional and Antioxidant Properties
Lorente Mento, Jose Manuel; Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel
TFG Rosa María Franco Calderón.pdf.jpgJul-2023Últimos avances en el desarrollo de quesos enriquecidos en extractos vegetales y su posible impacto en la salud de los consumidoresFranco Calderón, Rosa María
34-foods-11-04075-v2.pdf.jpgDec-2022Use of Pleurotus ostreatus to Enhance the Oxidative Stability of Pork Patties during Storage and In Vitro Gastrointestinal Digestion
Torres Martínez, Brisa del Mar; Vargas Sánchez, Rey David; Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón; GONZALEZ-AVILA, MARISELA; Rodriguez-Carpena, Javier-German; Huerta-Leidenz, Nelson; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Sánchez-Escalante, Armida
TFM- García Arjona, Eva María.pdf.jpgSep-2022Uso de film alternativo compostable en envasado de productos de IV gamaGarcía Arjona, Eva María
Andreu Ivorra Raquel.pdf.jpgJun-2018Uso de la quinoa (Chenopodium quinoa) en el desarrollo de productos cárnicos funcionalesAndreu Ivorra, Raquel
TFM Ferreira Cruz, Fernanda.pdf.jpgSep-2018Uso del Jasmonato de Metilo como herramienta eco-innovadora para alargar la conservación post-cosecha de breva ColarFerreira Cruz, Fernanda
TFG Lopez del Pueblo, Juan Carlos.pdf.jpgSep-2021Validación de la información sobre los alimentos proporcionada por dos supermercados: Alcampo e HipercorLópez Del Pueblo, Juan Carlos
TFG Solivella Poveda, Ana Micaela.pdf.jpgJul-2023Valorización de los coproductos de la industrialización de la remolacha: desarrollo de productos cárnicos híbridosSolivella Poveda, Ana Micaela
TD Monllor Guerra, Paula.pdf.jpg26-Mar-2021Valorización del subproducto de brócoli (Brassica oleracea, var. Italica) y del subproducto y la planta de alcachofa (Cynara scolymus) para alimentación de cabras Murciano-GranadinasMonllor Guerra, Paula
Valorization of Citrus Co-Products.pdf.jpg26-May-2021Valorization of Citrus Co-Products: Recovery of Bioactive Compounds and Application in Meat and Meat Products
Nieto Martínez, Gema; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Peñalver, Rocio; Ros Berruezo, Gaspar; Viuda-Martos, Manuel
TFM Muñoz Ezcurra, Carmen.pdf.jpgSep-2021Variabilidad de los parámetros de calidad de muestras comerciales de canela molidaMuñoz Ezcurra, Carmen
TD Valero Cases, Estefanía.pdf.jpgJun-2017Vegetable matrices as potential carriers for probiotic bacteria viabilityValero Cases, Estefanía
plants-09-01769-v3.pdf.jpgDec-2020Vegetable Soups and Creams: Raw Materials, Processing, Health Benefits, and Innovation Trends
Fernández-López, Juana; Botella Martínez, Carmen María; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Sayas-Barberá, Estrella; Viuda-Martos, Manuel; Sánchez-Zapata, Elena; Pérez-Alvarez, José Angel