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2025Effect of sodium and starch reduction on nutritional, physicochemical, and sensorial properties of mortadella added with Agaricus bisporus and Pleurotus ostreatus by-products
Bermúdez Gómez, Patricia; Muñoz Tebar, Nuria; Martinez Navarrete, Gema; Lucas Gonzalez, R; Perez Clavijo, M.; Fernandez, E.; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel
2025Exploring the suitability of Tenebrio molitor powder (whole and defatted bysupercritical CO2) as a partial fat replacement in bologna-type sausages
Rodríguez Párraga, Judith; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Muñoz Bas, Clara; Barba Orellana, Francisco José; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
2025Enhancing sheep milk yogurt with prickly pear (Opuntia ficus-indica L.) flours (peel and pulp): nutritional, techno-functional, and sensory evaluation
Muñoz Tebar, Nuria; Botella-Martinez, Carmen; Lucas González, Raquel; Lorenzo, José M.; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
Innovative formulation in pâté using a ...l (Cannabis sativa L.pdf.jpg15-ago-2024Innovative formulation in pâté using a gelled emulsion of hemp oil (Cannabis sativa L.) as fat replacer
Botella Martínez, Carmen María; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel
plants-09-01769-v3.pdf.jpgdic-2020Vegetable Soups and Creams: Raw Materials, Processing, Health Benefits, and Innovation Trends
Fernandez-Lopez, Juana; Botella Martínez, Carmen María; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Sayas-Barberá, Estrella; Viuda-Martos, Manuel; Sánchez-Zapata, Elena; Pérez-Alvarez, José Angel
35-polymers-15-00396.pdf.jpgene-2023Chitosan Edible Films and Coatings with Added Bioactive Compounds: Antibacterial and Antioxidant Properties and Their Application to Food Products: A Review
Muñoz Tebar, Nuria; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel
plants-09-01359.pdf.jpgoct-2020Chia, Quinoa, and Their Coproducts as Potential Antioxidants for the Meat Industry
Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Lucas González, Raquel; Roldán-Verdú, Alba; Botella Martínez, Carmen María; Pérez-Alvarez, José Angel
TFG Solivella Poveda, Ana Micaela.pdf.jpgjul-2023Valorización de los coproductos de la industrialización de la remolacha: desarrollo de productos cárnicos híbridosSolivella Poveda, Ana Micaela
46-foods-12-03591-v2.pdf.jpgsep-2023Assessment of Chemical, Physico-Chemical and Sensory Properties of Low-Sodium Beef Burgers Formulated with Flours from Different Mushroom Types
Botella Martínez, Carmen María; Muñoz Tebar, Nuria; Lucas González, Raquel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel
TFG Ponce Martinez, Angel Joaquin.pdf.jpgjul-2023Desarrollo e innovación de productos lácteos híbridos: aplicación de quinoa como nuevo ingrediente en la elaboración de postres lácteosPonce Martínez, Ángel Joaquín