Search

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11911-11920 of 18489 (Search time: 0.05 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
Espinosa Mira Pablo.pdf.jpg11-Jul-2019Tendencias temporales en la diversidad funcional de aves acuáticas en el Parque Natural de El Hondo y su relación con la calidad y disponibilidad de aguaEspinosa Mira, Pablo
TFG Romero Martínez, Tamar.pdf.jpg11-Jul-2019Seguimiento del programa de refuerzo poblacional de Cerceta pardilla (Marmaronetta angustirostris) en el Parque Natural "El Hondo"Romero Martínez, Tamar
TFG Botella Martínez, Carmen Mª.pdf.jpgSep-2018Determinación de la composición química, propiedades fisicoquímicas, tecnofuncionales y actividad antioxidante de la harina de castaña. Posterior aplicación de la misma a un producto cárnico cocido tipo salchicha frankfurtBotella Martínez, Carmen María
TFM Botella Martínez,Carmen María.pdf.jpgJun-2019Caracterización química y físico-química de aceites extraídos de diferentes insectos comestiblesBotella Martínez, Carmen María
TFG Pineda Pastor, Maria.pdf.jpg2021Salchichas tipo Frankfurt con sustitución de grasa mediante una emulsión gelificada a base de harina de trigo sarraceno y aceite de cáñamoPineda Pastor, María
TFG-Desantes de Mergelina, Javier.pdf.jpg6-Jul-2017Las nuevas formas de comunicación generadas por la Experiencia de Usuario (UX) en plataformas multimediaDesantes de Mergelina, Javier
foods-10-00188-v2.pdf.jpgJan-2021Phenolic and Carotenoid Profile of Lamb’s Lettuce and Improvement of the Bioactive Content by Preharvest Conditions
Hernández, Virginia; Botella, M. Ángeles; Hellín, Pilar; Cava, Juana; Fenoll, Jose; Mestre, Teresa; Martínez, Vicente; Flores, Pilar
agronomy-12-00802-v4.pdf.jpg26-Mar-2022Oligosaccharins Alleviate Heat Stress in Greenhouse-Grown Tomatoes during the Spring-Summer Season in a Semi-Arid Climate
Hernández, Virginia; Hellín, Pilar; Botella, M. Ángeles; Vicente, Elena; Fenoll, José; Flores, Pilar
43-J Sci Food Agric - 2023 - Lucas‐Gonzalez - Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with.pdf.jpgMay-2023Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with walnut oil gelled emulsion as a fat substitute during in vitro gastrointestinal digestion
Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
horticulturae-08-01152.pdf.jpg6-Dec-2022Dose-Dependent Potential of Chitosan to Increase Yield or Bioactive Compound Content in Tomatoes
Hernández, Virginia; Botella, M. Ángeles; Hellín, Pilar; Fenoll, José; Flores, Pilar