Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11000/6534
Empleo de la Chía (Salvia hispánica) en productos cárnicos funcionales
Title: Empleo de la Chía (Salvia hispánica) en productos cárnicos funcionales |
Authors: Alonso Martínez, Javier |
Tutor: Viuda Martos, Manuel  |
Department: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria Departamentos de la UMH::Biología Aplicada |
Issue Date: 2018-06 |
URI: http://hdl.handle.net/11000/6534 |
Abstract:
En este trabajo se elaboraron salchichas tipo Frankfurt enriquecidas con chía (Salvia hispanica) y zumo de naranja. Se evaluaron las diferentes características de estas nuevas formulaciones frente a una elaboración control. Para ello se analizaron los siguientes parámetros: color, grasas, proteínas... Ver más
In this dissertation Frankfurt-type sausages enriched with chia (Salvia hispanica) and aroange juice were prepared. The different characteristics of these new formulations were evaluated agains a control elaboration. So, the following parameters were analyzed: color, fat, protein, nitrites, wáter activity, lipid oxidation, ash, pH, moisture and a tasting was carried out.
|
Keywords/Subjects: Chía Salchicha Frankfurt Naranja |
Knowledge area: CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia:/ Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas |
Type of document: info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
Access rights: info:eu-repo/semantics/openAccess |
Appears in Collections: TFG - Biotecnología
|
???jsp.display-item.text9???