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Efecto de la reducción en fertirrigación en uva de mesa, CV Crimson Seedless


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Title:
Efecto de la reducción en fertirrigación en uva de mesa, CV Crimson Seedless
Authors:
Martínez Ortiz, María de los Ángeles
Tutor:
Martínez Font, Rafael
Issue Date:
2017-07
URI:
http://hdl.handle.net/11000/3785
Abstract:
El objetivo del trabajo, es conocer el estado nutricional de la variedad Crimson Seedless, en 5 parcelas de la Vega Alta, mediante la comparación de análisis foliares realizados en floración, con tratamiento testigo y reducción. El tratamiento de reducción consiste en una reducción del 25% en riego...  Ver más
The objective of the study is to know the nutritional state of the Crimson Seedless variety, in 5 plots in Vega Alta, through the comparison of foliar analysis done during the flowering treatment which consist in the reduction of 25% in irrigation and was fertilized for 3 years, from 2013 to 2015. It is observed that it does not exist any difference in the nutrients concentration in the leaf between both treatments, so it would be possible a reduction in irrigation and fertilized
Keywords/Subjects:
Uvas
Fertilizantes y abonos
Knowledge area:
CDU: Ciencias aplicadas: Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca: Horticultura. Viticultura
Type of document:
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
Access rights:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:
TFG - Ingeniería Agroalimentaria y Agroambiental



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