Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/11000/27517
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ordoñez, Juan A. | - |
dc.contributor.author | Carballo, Francisco J. | - |
dc.contributor.other | Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología | es_ES |
dc.date.accessioned | 2022-07-25T11:22:46Z | - |
dc.date.available | 2022-07-25T11:22:46Z | - |
dc.date.created | 2021-06 | - |
dc.identifier.citation | Sem@foro Nº 71 (2021) | es_ES |
dc.identifier.issn | 2254-4399 | - |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11000/27517 | - |
dc.format | application/pdf | es_ES |
dc.format.extent | 8 | es_ES |
dc.language.iso | spa | es_ES |
dc.publisher | Universidad Miguel Hernández de Elche | es_ES |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Microbiología | es_ES |
dc.subject | Alimentos | es_ES |
dc.subject.other | CDU:579 - Microbiología | es_ES |
dc.title | Historia del Grupo de Microbiología de los Alimentos (MicroAli) | es_ES |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | es_ES |
View/Open:
4-MicroAli.pdf
1,94 MB
Adobe PDF
Share: