Buscar por Autor 672426aa-9a82-4536-af48-8e9bcfacdcd5

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 3 a 4 de 4 < Anterior 
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
s13197-019-03813-7.pdf.jpgjun-2019Effects of hazelnut skin addition on the cooking, antioxidant and sensory properties of chicken burgers
Longato, Erica; MEINERI, Giorgia; Peiretti, Pier Giorgio; Gai, Francesco; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; AMAROWICZ, Ryszard; Fernández-López, Juana
34-foods-11-04075-v2.pdf.jpgdic-2022Use of Pleurotus ostreatus to Enhance the Oxidative Stability of Pork Patties during Storage and In Vitro Gastrointestinal Digestion
Torres Martínez, Brisa del Mar; Vargas Sánchez, Rey David; Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón; GONZALEZ-AVILA, MARISELA; Rodriguez-Carpena, Javier-German; Huerta-Leidenz, Nelson; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana; Sánchez-Escalante, Armida