Buscar

Filtros actuales:

Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:

Usa los filtros para afinar la busqueda.


Resultados 71-80 de 92.
Resultados por ítem:
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
1450-81092304461K.pdf.jpg2023Phenotypic diversity assessment of moroccan loquat using multiple correspondence analysis
Hernández, Francisca; Kabiri, Ghizlane; Kodad, Oussama; Zahra Lachkham, Fatima; Ennahli, Said; hanine, Hafida
TD Giner Gonzálbez, Juan Francisco.pdf.jpg30-nov-2015Análisis foliar, interpretación y obtención de las normas DRIS para la Viticultura de la comarca Utiel-Requena. Estudio de sus relaciones con los parámetros que caracterizan su aptitud enológicaGiner Gonzálbez, Juan Francisco
TD Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely.pdf.jpgnov-2014Effect of cultivar, maturation and processing on the chemical, functional and sensory properties of pomegranate fruit and juiceNuncio Jáuregui, Paloma Nallely
TD Sánchez Salcedo, Eva María.pdf.jpgabr-2017Estudio de las propiedades físicas y fitoquímicas de ocho clones de morera (Morus spp.)Sánchez Salcedo, Eva María
TD Lidón Noguera, Vicente.pdf.jpg31-jul-2012Caracterización de dos variedades de higuera (Ficus carica L) cultivadas en las Vegas Media y Baja del SeguraLidón Noguera, Vicente
Alcaraz Mármol, Francisco.pdf.jpg25-mar-2019“Análisis físico-químico, sensorial e instrumental de arilos y semillas de granada (Punica granatum L.)Alcaraz Mármol, Francisco
Practicas Intergradas de Viticultura.pdf.jpg2001Prácticas integradas de viticultura
Martínez Valero, Rafael; Melgarejo Moreno, Pablo; Martínez Nicolás, Juan José; Hernández, Francisca; Martínez Font, Rafael
Effects of Organic Farming on the Physicochemical, Functional, and Quality Properties of Pomegranate Fruit.pdf.jpg31-may-2023Effects of Organic Farming on the Physicochemical, Functional, and Quality Properties of Pomegranate Fruit: A Review
Andreu Coll, Lucía ; Cano-Lamadrid, Marina; Lipan, Leontina; López Lluch, David; Sendra, Esther; Hernández, Francisca
J Sci Food Agric - 2024 - Amanpour - Comparative study on nutraceutical and sensorial characteristics of saffron  Crocus.pdf.jpgene-2024Comparative study on nutraceutical andsensorial characteristics of saffron (Crocussativus L.) cultivated in Iran, Spain, and Türkiye
Hernández, Francisca; Amanpour, Armin; Soltani, Mostafa; Lipan, Leontina; GARCÍA GARVÍ, JOSE MIGUEL; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra Nadal, Esther
s00217-024-04546-4.pdf.jpgfeb-2024The Mortiño (Vaccinium foribundum Kunth): a review of its suitability as a promissory crop in the Ecuadorian Paramo and its potential uses, environmental role, and health benefts
Hernández, Francisca; Caranqui, Jorge; Andreu Coll, Lucía; Martínez Font, Rafael