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Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Access |
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![]() | 8-Mar-2022 | Pleurotus Genus as a Potential Ingredient for Meat Products | ![]() | |
![]() | 22-Sep-2023 | Caracterización fisicoquímica, aromática y sensorial de Fondillón, el vino más representativo de la Denominación de Origen Protegida Alicante | Issa Issa, Hanán | ![]() |
![]() | 9-Jul-2020 | Pigmentos de calamar gigante (Dosidicus gigas): estructura química, actividad antioxidante y antimicrobiana y su aplicación como aditivo alimentario | Chan Higuera, Jesús Enrique | ![]() |
![]() | 12-May-2021 | HydroSOStainable Table Olives and Olive Oil: Quality, Functionality and Acceptance in the European Market | Sánchez Rodríguez, Lucía | ![]() |
![]() | Feb-2020 | Study of the nutritional, functional and sensory properties of quince (Cydonia oblonga Miller) and quince-based products | Szychowski, Przemyslaw Jerzy | ![]() |
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