Buscar

Filtros actuales:


Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:

Usa los filtros para afinar la busqueda.


Resultados 11-12 de 12.
Resultados por ítem:
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
27-Food Processing Preservation - 2022 - Delgado‐Ospina - Potential of the cocoa shell to improve the quality proper.pdf.jpgmay-2022Potential of the cocoa shell to improve the quality properties of a burger-like meat product
Delgado Ospina, Johannes; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Martuscelli, Maria; Chaves Lopez, Clemencia
foods-09-00274-v2.pdf.jpgmar-2020Effects of Black Quinoa Wet-Milling Coproducts on the Quality Properties of Bologna-Type Sausages During Cold Storage
Fernández-López, Juana; Lucas González, Raquel; Roldán-Verdú, Alba; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Ballester-Sánchez, Jaime; Haros, Claudia Monika; Pérez-Alvarez, José Angel