Skip navigation
Inicio
Listar
Comunidades
Buscar elementos por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras clave
Instituto de investigación
Director
Materias
Notas
Departamentos
Ayuda
Contacto
Idioma
English
español
Estadísticas
Mi RediUMH
Alertas
Editar perfil
Biblioteca
UMH: Repositorio RediUMH
Buscar
Buscar:
Todo Rediumh
Investigación
Departamentos UMH
TECNOLOGÍA AGROALIMENTARIA
Artículos Tecnología Agroalimentaria
Capítulo de Libros
Informes/Documentos de Trabajo
Libros
Ponencias y Comunicaciones
por
Filtros actuales:
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:
Usa los filtros para afinar la busqueda.
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Resultados 1-7 de 7.
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
Acceso
sep-2017
Characterization of Jatropha curcas accessions based in plant growth traits and oil quality
Alburquerque, Nuria; García-Almodóvar, Roque Carlos; Valverde, Juan Miguel; Burgos, Lorenzo; Martínez-Romero, Domingo
Ver más
oct-2017
Chemical, fatty acid, polyphenolic profile, techno-functional and antioxidant properties of flours obtained from quinoa (Chenopodium quinoa Willd) seeds
Pellegrinia, Marika; Lucas-Gonzales, Raquel; Riccia, Antonella; FONTECHA, JAVIER; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Viuda-Martos, Manuel
Ver más
dic-2017
Evaluation of protective effect of different dietary fibers on polyphenolic profile stability of maqui berry (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz) during in vitro gastrointestinal digestion
Viuda-Martos, Manuel; Lucas González, Raquel; Ballester-Costa, Carmen; Pérez-Alvarez, José Angel; Muñoz, Loreto; Fernández-López, Juana
Ver más
nov-2017
Bioaccessibility of Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Chia (Salvia hispanica L.) Seeds
Pellegrini, Marika; Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Viuda-Martos, Manuel
Ver más
jul-2017
Anthocyanins decay in pomegranate enriched fermented milks as a function of bacterial strain and processing conditions
Cano-Lamadrid, Marina; Trigueros, Lorena; Wojdyło, Aneta; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra, Esther
Ver más
nov-2017
Influence of deficit irrigation and crop load on the yield and fruit quality in Wonderful and Mollar de Elche pomegranates
Cano-Lamadrid, Marina; Galindo, Alejandro; Collado González, Jacinta; Rodríguez, Pedro; Cruz Pérez, Zulma Natali; Legua, Pilar; Burló, Francisco; Morales Guevara, Donaldo; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Hernández, Francisca
Ver más
oct-2017
Influence of osmotic dehydration pre-treatment and combined drying method on physico-chemical and sensory properties of pomegranate arils, cultivar Mollar de Elche
Cano-Lamadrid, Marina; Lech, Krzysztof; MICHALSKA-CIECHANOWSKA, Anna; Wasilewska, Malwina; Figiel, Adam; Wojdyło, Aneta; Carbonell-Barrachina, Ángel A.
Ver más
Filtrar
Autor
3
Cano-Lamadrid, Marina
3
Carbonell-Barrachina, Ángel A.
3
Pérez-Alvarez, José Angel
3
Viuda-Martos, Manuel
2
Fernandez-Lopez, Juana
1
Alburquerque, Nuria
1
Ballester-Costa, Carmen
1
Burgos, Lorenzo
1
Burló, Francisco
1
Collado González, Jacinta
.
siguiente >
Materia
3
6 - Ciencias aplicadas
3
6 - Ciencias aplicadas::62 - Inge...
Condiciones de acceso
4
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...
4
Closed Access
3
Open Access