Skip navigation
Inicio
Listar
Comunidades
Buscar elementos por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras clave
Instituto de investigación
Director
Materias
Notas
Departamentos
Ayuda
Contacto
Idioma
English
español
Estadísticas
Mi RediUMH
Alertas
Editar perfil
Biblioteca
UMH: Repositorio RediUMH
Buscar
Buscar:
Todo Rediumh
Investigación
Departamentos UMH
TECNOLOGÍA AGROALIMENTARIA
Artículos Tecnología Agroalimentaria
Informes/Documentos de Trabajo
Libros
Ponencias y Comunicaciones
por
Filtros actuales:
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:
Usa los filtros para afinar la busqueda.
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Resultados 1-7 de 7.
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
Acceso
17-abr-2021
Pork Liver Pâté Enriched with Persimmon Coproducts: Effect of In Vitro Gastrointestinal Digestion on Its Fatty Acid and Polyphenol Profile Stability
Lucas González, Raquel; Pérez-Alvarez, José Angel; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana
Ver más
feb-2020
Persimmon fours as functional ingredients in spaghetti: chemical, physico‑chemical and cooking quality
Lucas González, Raquel; Fernández-López, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Chaves Lopez, Clemencia; Nivokazi, SHKEMB; Moscaritolo, Salvatore; SACCHETTI, Giampiero
Ver más
2018
Persimmon (Diospyros kaki Thunb.) coproducts as a new ingredient in pork liver pat^ e: influence on quality properties
Lucas González, Raquel; Pellegrini, Marika; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
Ver más
may-2019
Effect of drying processes in the chemical, physico‑chemical, techno‑functional and antioxidant properties of fours obtained from house cricket (Acheta domesticus)
Lucas González, Raquel; Fernández-López, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Viuda-Martos, Manuel
Ver más
7-nov-2021
Effect of probiotic Lactiplantibacillus plantarum and chestnut flour (Castanea sativa mill) on microbiological and physicochemical characteristics of dry-cured sausages during storage
Sirini, Noelí Estefanía; Lucas González, Raquel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Frizzo, Laureano; Signorini, Marcelo; Zbrun, María Virginia; Rosmini, Marcelo
Ver más
may-2022
Potential of the cocoa shell to improve the quality properties of a burger-like meat product
Delgado Ospina, Johannes; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Martuscelli, Maria; Chaves Lopez, Clemencia
Ver más
mar-2020
Effects of Black Quinoa Wet-Milling Coproducts on the Quality Properties of Bologna-Type Sausages During Cold Storage
Fernández-López, Juana; Lucas González, Raquel; Roldán-Verdú, Alba; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Ballester-Sánchez, Jaime; Haros, Claudia Monika; Pérez-Alvarez, José Angel
Ver más
Filtrar
Autor
6
Viuda-Martos, Manuel
5
Pérez-Alvarez, José Angel
3
Fernandez-Lopez, Juana
3
Fernández-López, Juana
1
Ballester-Sánchez, Jaime
1
Chaves Lopez, Clemencia
1
Chaves Lopez, Clemencia
1
Delgado Ospina, Johannes
1
Fernandez-Lopez, Juana
1
Frizzo, Laureano
.
siguiente >
Materia
3
6 - Ciencias aplicadas
2
6 - Ciencias aplicadas::66 - Inge...
2
6 - Ciencias aplicadas::66 - Inge...
1
6 - Ciencias aplicadas::62 - Inge...
Fecha de publicación
2
2020
2
2021
1
2018
1
2019
1
2022
Condiciones de acceso
6
Attribution-NonCommercial-NoDeriv...
4
Closed Access
3
Open Access