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https://hdl.handle.net/11000/35134
The Impact of Food Overproduction on Soil: Perspectives and Future Trends
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Título : The Impact of Food Overproduction on Soil: Perspectives and Future Trends |
Autor : Economou , Florentios  Papamichael, Iliana Rodríguez Espinosa, Teresa  Voukkali, Irene  PÉREZ-GIMENO, ANA  Zorpas, Antonis  Navarro-Pedreño, Jose  |
Editor : Springer |
Departamento: Departamentos de la UMH::Agroquímica y Medio Ambiente |
Fecha de publicación: 2024 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/35134 |
Resumen :
This comprehensive document explores the multifaceted implications of food overproduction on soil sustainability, encompassing environmental, societal, and economic aspects. It delves into the global landscape of food production, highlighting key statistics and the leading countries in this domain.... Ver más
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Palabras clave/Materias: Agriculture European green deal Farming Food losses Food system life cycle Soil degradation SDGs |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/bookPart |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
Aparece en las colecciones: Capítulos de Libros - Agroquímica y Medio Ambiente
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.