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The Impact of Food Overproduction on Soil: Perspectives and Future Trends


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Título :
The Impact of Food Overproduction on Soil: Perspectives and Future Trends
Autor :
Economou , Florentios  
Papamichael, Iliana
Rodríguez Espinosa, Teresa  
Voukkali, Irene  
PÉREZ-GIMENO, ANA  
Zorpas, Antonis  
Navarro-Pedreño, Jose  
Editor :
Springer
Departamento:
Departamentos de la UMH::Agroquímica y Medio Ambiente
Fecha de publicación:
2024
URI :
https://hdl.handle.net/11000/35134
Resumen :
This comprehensive document explores the multifaceted implications of food overproduction on soil sustainability, encompassing environmental, societal, and economic aspects. It delves into the global landscape of food production, highlighting key statistics and the leading countries in this domain....  Ver más
Palabras clave/Materias:
Agriculture
European green deal
Farming
Food losses
Food system life cycle
Soil degradation
SDGs
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/bookPart
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Aparece en las colecciones:
Capítulos de Libros - Agroquímica y Medio Ambiente



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