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https://hdl.handle.net/11000/34383
Arsenic speciation in food and estimation of the dietary intake of inorganic arsenic in a rural village of West Bengal, India
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Título : Arsenic speciation in food and estimation of the dietary intake of inorganic arsenic in a rural village of West Bengal, India |
Autor : Signes-Pastor, Antonio Jose  Mitra, K. Sarkhel, S. Hobbes, M Burló, Francisco  Groot, W. T. de Carbonell-Barrachina, Ángel A.  |
Editor : American Chemical Society |
Departamento: Departamentos de la UMH::Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2008-09-19 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/34383 |
Resumen :
Arsenic (As) species were quantified by HPLC-HG-AFS in water and vegetables from a rural area of West Bengal (India). Inorganic species predominated in vegetables (including rice) and drinking water; in fact, inorganic arsenic (i-As) represented more than 80% of the total arsenic (t-As) content. To... Ver más
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Palabras clave/Materias: Inorganic arsenic total arsenic West Bengal rice water |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.1021/jf801600j |
Publicado en: J Agric Food Chem. 2008 Oct 22;56(20):9469-74 |
Aparece en las colecciones: Artículos Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.