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Arsenic speciation in food and estimation of the dietary intake of inorganic arsenic in a rural village of West Bengal, India


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Título :
Arsenic speciation in food and estimation of the dietary intake of inorganic arsenic in a rural village of West Bengal, India
Autor :
Signes-Pastor, Antonio Jose  
Mitra, K.
Sarkhel, S.
Hobbes, M
Burló, Francisco  
Groot, W. T. de
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Editor :
American Chemical Society
Departamento:
Departamentos de la UMH::Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2008-09-19
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34383
Resumen :
Arsenic (As) species were quantified by HPLC-HG-AFS in water and vegetables from a rural area of West Bengal (India). Inorganic species predominated in vegetables (including rice) and drinking water; in fact, inorganic arsenic (i-As) represented more than 80% of the total arsenic (t-As) content. To...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Inorganic arsenic
total arsenic
West Bengal
rice
water
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1021/jf801600j
Publicado en:
J Agric Food Chem. 2008 Oct 22;56(20):9469-74
Aparece en las colecciones:
Artículos Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología



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