Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/34351

Sucrose supplementation during traditional carob syrup processing affected its chemical characteristics and biological activities

Título :
Sucrose supplementation during traditional carob syrup processing affected its chemical characteristics and biological activities
Autor :
Dhaouadi, karima  
Belkhir, Manel
Akinocho, Ismail
RABOUDI, Faten  
Pamies, David  
Barrajón-Catalán, Enrique  
Estevan Martinez, Carmen  
Fattouch, Sami
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2014
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34351
Resumen :
The addition of sucrose is optional during carob syrups traditional processing. In this work, the polyphenolic profiles of carob syrups supplemented (CSS) or not with sugar (CS) were analyzed using RP-HPLC eESI-MS. Quantitative data showed that adding of sucrose significantly (p < 0.05) decreased t...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Carob syrup
Cell cytotoxicity
Sucrose supplementation
Chromatographic analysis
Polyphenols
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Biología general y teórica
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2014.01.025
Publicado en:
LWT
Aparece en las colecciones:
Artículos Biología Aplicada



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.