Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/34314

Presence of arsenic in agricultural products from arsenic-endemic areas and strategies to reduce arsenic intake in rural villages


no-thumbnailVer/Abrir:

 Presence of arsenic in agricultural products from....pdf



334,69 kB
Adobe PDF
Compartir:

Este recurso está restringido

Título :
Presence of arsenic in agricultural products from arsenic-endemic areas and strategies to reduce arsenic intake in rural villages
Autor :
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Signes-Pastor, Antonio Jose  
VÁZQUEZ-ARAÚJO, LAURA  
Burló, Francisco  
Sengupta, Bhaskar  
Editor :
Wiley
Departamento:
Departamentos de la UMH::Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2009
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34314
Resumen :
About 100 million rural people in Asia are exposed to arsenic (As)-polluted drinking water and agricultural products. Total and inorganic arsenic (t-As and i-As) intake mainly depend on the quality of drinking and cooking waters, and amounts of seafood and rice consumed. The main problems occur in ...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Cooking
Drinking water
Inorganic arsenic
Rice
Seafood
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
10.1002/mnfr.200900038
Publicado en:
Mol. Nutr. Food Res. 2009, 53, 531 – 541
Aparece en las colecciones:
Artículos Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.