Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/32468
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Agulló Ibarra, Josep Manel | - |
dc.contributor.other | Departamentos de la UMH::Ciencias Sociales y Humanas | es_ES |
dc.date.accessioned | 2024-07-16T07:39:13Z | - |
dc.date.available | 2024-07-16T07:39:13Z | - |
dc.date.created | 2024-06 | - |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11000/32468 | - |
dc.description | Especialidad: Artes gráficas, arte y artesanía | es_ES |
dc.description.abstract | El aquest treball s’hi articula la creació d’un restaurant eficient, sostenible i saludable com a activitat d’aprenentatge basat en projectes (ABP) emmarcada en el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia de la família professional d’Hostaleria i Turisme a fi de conscienciar alhora l’alumnat de la importància dels restaurants amb la vida econòmica i cultural de la societat. De la mateixa manera, evidenciarem la relació de la restauració com activitat humana comercial amb el malbaratament de recursos (energètics, aliments, aigua). El seu focus serà incentivar l’anàlisi de l’alumnat en la sostenibilitat mitjançant la reflexió en grup i l’adquisició de coneixements sobre els processos d’elaboració d’aliments i prendre consciència en elaborant un projecte de creació d’un restaurant en tres eixos: eficient, sostenible i saludable. L’objectiu principal és que l’alumnat posseïsca coneixements i, per tant consciència, sobre els principals problemes amb els quals un sector com l’hostaleria s’enfronta i els nous reptes que el canvi de perspectiva social ens aporta. Així, quan siguen operatius en el món laboral o vullguen emprendre, puguen aplicar aquests coneixements i criteri en les seues accions i activitats professionals. L’hipòtesi amb què treballarem serà que els restaurants són un paper clau en el canvi climàtic pel que fa a demanda de recursos i el seu malbaratament. | es_ES |
dc.format | application/pdf | es_ES |
dc.format.extent | 44 | es_ES |
dc.language.iso | cat | es_ES |
dc.publisher | Universidad Miguel Hérnández de Elche | es_ES |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Malbaratament d’aliments | es_ES |
dc.subject | restauració | es_ES |
dc.subject | gastronomia sostenible | es_ES |
dc.subject | cuina | es_ES |
dc.subject | cicle formatiu | es_ES |
dc.subject | ABP | es_ES |
dc.subject | gastronomia | - |
dc.subject.other | CDU::3 - Ciencias sociales::37 - Educación. Enseñanza. Formación. Tiempo libre | es_ES |
dc.title | Aprenentatge Basat en Projectes en Formació Professional: ‘El Restaurant, un Entorn Saludable, Eficient i Sostenible’. | es_ES |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis | es_ES |
Ver/Abrir:
AGULLO IBARRA, JOSEP MANEL_1821244_assignsubmission_file_TFM JOSEP M. AGULLÓ IBARRA.pdf
7,11 MB
Adobe PDF
Compartir:
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.