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Influence of temperature and net radiation on the natural degreening process of grapefruit (Citrus paradisi Macf.) cultivars Rio Red and Star Ruby


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Título :
Influence of temperature and net radiation on the natural degreening process of grapefruit (Citrus paradisi Macf.) cultivars Rio Red and Star Ruby
Autor :
Porras, Ignacio  
Brotons, Jose M  
Conesa, A.
Manera, F.J.
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Estudios Económicos y Financieros
Fecha de publicación:
2014-06-27
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31873
Resumen :
This contribution analyses the influence of net radiation and temperature on the colour changes that take place in the peel of two cultivars of grapefruit (Citrus paradisi Macf.), Rio Red and Star Ruby. The study, which covered four growing seasons (2005/6, 2006/7, 2010/11 and 2011/12) shows that, ...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Minimum daily temperatures
Hunterlab
Maturity index
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias sociales: Economía
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.scienta.2014.04.004
Aparece en las colecciones:
Artículos Estudios Económicos y Financieros



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