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Polyamines as an ecofriendly postharvest tool to maintain fruit quality


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Título :
Polyamines as an ecofriendly postharvest tool to maintain fruit quality
Autor :
Serrano, María
Zapata, Pedro J.
Martínez- Romero, Domingo
Diaz-Mula, Huertas Maria  
Valero, Daniel
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2016
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31422
Resumen :
Polyamines (PAs) are natural compounds involved in a wide range of plant growth and developmental process, such as cell division, dormancy breaking, germination, development of flower buds, fruit set, growth and ripening, as well as in plant responses to environmental stresses including chilling in...  Ver más
Palabras clave/Materias:
polyamines
fruit quality
antioxidant
bioactive compounds
chilling injury
ethylene
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/bookPart
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1016/B978-0-12-804313-4.00007-4
Aparece en las colecciones:
Libros /Capítulos de Libros- Biología Aplicada



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