Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/31422
Polyamines as an ecofriendly postharvest tool to maintain fruit quality
Ver/Abrir: serrano et al 2016 book chapter.pdf
677,54 kB
Adobe PDF
Compartir:
Este recurso está restringido
Título : Polyamines as an ecofriendly postharvest tool to maintain fruit quality |
Autor : Serrano, María Zapata, Pedro J. Martínez- Romero, Domingo Diaz-Mula, Huertas Maria  Valero, Daniel |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Biología Aplicada |
Fecha de publicación: 2016 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31422 |
Resumen :
Polyamines (PAs) are natural compounds involved in a wide range of plant growth and developmental process, such as cell division, dormancy breaking, germination, development of flower buds, fruit set, growth and ripening, as well as in plant responses to environmental stresses including chilling in... Ver más
|
Palabras clave/Materias: polyamines fruit quality antioxidant bioactive compounds chilling injury ethylene |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Biología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/bookPart |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.1016/B978-0-12-804313-4.00007-4 |
Aparece en las colecciones: Libros /Capítulos de Libros- Biología Aplicada
|
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.