Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/31419

Pomegranate Fruit and Juice (cv. Mollar), Rich in Ellagitannins and Anthocyanins, Also Provide a Significant Content of a Wide Range of Proanthocyanidins

Título :
Pomegranate Fruit and Juice (cv. Mollar), Rich in Ellagitannins and Anthocyanins, Also Provide a Significant Content of a Wide Range of Proanthocyanidins
Autor :
Diaz-Mula, Huertas Maria  
Tomás-Barberán, Francisco A.
García-Villalba, Rocío
Editor :
American Chemical Society
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2019-02-15
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31419
Resumen :
Proanthocyanidins (PAs) were characterized in husk, membranes, arils, and seeds of ‘Mollar de Elche’ pomegranate cultivar using liquid chromatography−electrospray ionization−ion-trap tandem mass spectrometry after acid catalysis in the presence of phloroglucinol (phloroglucinolysis). PAs were also ...  Ver más
Palabras clave/Materias:
pomegranate
proanthocyanidins
phloroglucinolysis
ellagitannins
anthocyanins
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1021/acs.jafc.8b07155
Publicado en:
Journal of Agricultural and Food Chemistry (2019), 67, 9160−9167
Aparece en las colecciones:
Artículos Biología Aplicada



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.