Título : Pomegranate Fruit and Juice (cv. Mollar), Rich in Ellagitannins and Anthocyanins, Also Provide a Significant Content of a Wide Range of Proanthocyanidins |
Autor : Diaz-Mula, Huertas Maria  Tomás-Barberán, Francisco A. García-Villalba, Rocío |
Editor : American Chemical Society |
Departamento: Departamentos de la UMH::Biología Aplicada |
Fecha de publicación: 2019-02-15 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31419 |
Resumen :
Proanthocyanidins (PAs) were characterized in husk, membranes, arils, and seeds of ‘Mollar de Elche’
pomegranate cultivar using liquid chromatography−electrospray ionization−ion-trap tandem mass spectrometry after acid
catalysis in the presence of phloroglucinol (phloroglucinolysis). PAs were also ... Ver más
|
Palabras clave/Materias: pomegranate proanthocyanidins phloroglucinolysis ellagitannins anthocyanins |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Biología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.1021/acs.jafc.8b07155 |
Publicado en: Journal of Agricultural and Food Chemistry (2019), 67, 9160−9167 |
Aparece en las colecciones: Artículos Biología Aplicada
|