Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/31176

Polyphenolic Extract of Barbary-Fig (Opuntia ficus-indica) Syrup: RP–HPLC–ESI–MS Analysis and Determination of Antioxidant, Antimicrobial and Cancer-Cells Cytotoxic Potentials


no-thumbnailVer/Abrir:

 2013. Polyphenolic Extract of Barbary-Fig (Opuntia ficus-indica).pdf



289,36 kB
Adobe PDF
Compartir:

Este recurso está restringido

Título :
Polyphenolic Extract of Barbary-Fig (Opuntia ficus-indica) Syrup: RP–HPLC–ESI–MS Analysis and Determination of Antioxidant, Antimicrobial and Cancer-Cells Cytotoxic Potentials
Autor :
Dhaouadi, Karima
Raboudi, Faten
Funez-Gomez, Lorena
Pamies, David
Estevan Martinez, Carmen  
Hamdaoui, Mohamed
Fattouch, Sami
Editor :
Springer
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2012-04-21
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31176
Resumen :
The traditionally derived syrup of Opuntia ficus-indica fruit is commonly used in homemade confectionery. Herein, the aqueous-acetone extract prepared from the Tunisian O. ficus-indica syrup was investigated. The qualitatively and quantitatively polyphenolic content was analysed using reversed-phas...  Ver más
Palabras clave/Materias:
LC–ESI–MS
Polyphenols
Syrup
Antioxidant
Antimicrobial
Cancer cells
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1007/s12161-012-9410-x
Aparece en las colecciones:
Artículos Biología Aplicada



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.