Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/31138

Alginate Coatings Preserve Fruit Quality and Bioactive Compounds during Storage of Sweet Cherry Fruit


no-thumbnailVer/Abrir:

 3-diazmula et al 2012-Food an biop tech 5-8-2990-2997 (1).pdf



316,62 kB
Adobe PDF
Compartir:

Este recurso está restringido

Título :
Alginate Coatings Preserve Fruit Quality and Bioactive Compounds during Storage of Sweet Cherry Fruit
Autor :
Diaz-Mula, Huertas Maria  
Serrano, María
Valero, Daniel  
Editor :
Springer
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2011-05
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31138
Resumen :
Sweet cherry fruits harvested at commercial maturity stage were treated with an edible coating based on sodium alginate at several concentrations (1%, 3% or 5% w/v). The coatings were effective on delaying the evolution of the parameters related to postharvest ripening, such as colour, softening an...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Prunus avium L.
Edible coating
Anthocyanins
Quality
Phenolics
Antioxidant activity
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Biología general y teórica
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1007/s11947-011-0599-2
Publicado en:
Food and Bioprocess Technology Volume 5, pages 2990–2997, (2012)
Aparece en las colecciones:
Artículos Biología Aplicada



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.