Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/31006

Ethnopharmacological and Chemical Characterization of Salvia Species Used in Valencian Traditional Herbal Preparations


Vista previa

Ver/Abrir:
 2017fphar-08-00467 (VMF) (1).pdf

1,61 MB
Adobe PDF
Compartir:
Título :
Ethnopharmacological and Chemical Characterization of Salvia Species Used in Valencian Traditional Herbal Preparations
Autor :
MARTINEZ-FRANCES, VANESSA  
Hahn, Emeline
Ríos, Segundo
Rivera, Diego
Reich, Eike  
Vila, Roser  
Cañigueral, Salvador  
Editor :
Frontiers Media
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2017-07
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31006
Resumen :
In Valencia Region (Spain), some wild and cultivated sages are used for medicinal purposes. Among them, Salvia officinalis subsp. lavandulifolia (SL) is widely employed and known for production of Spanish sage oil and herbal products. Nevertheless, it shares the market with S. blancoana subsp. mari...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Salvia blancoana subsp. mariolensis
Salvia officinalis subsp. lavandulifolia
Salvia x hegelmaieri
ethnopharmacology
essential oil
GC-MS
HPTLC
quality control
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Biología general y teórica
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.3389/fphar.2017.00467
Publicado en:
Frontiers in Pharmacology Volume 8 - 2017
Aparece en las colecciones:
Artículos Biología Aplicada



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.