Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/31006
Ethnopharmacological and Chemical
Characterization of Salvia Species
Used in Valencian Traditional Herbal
Preparations
Título : Ethnopharmacological and Chemical
Characterization of Salvia Species
Used in Valencian Traditional Herbal
Preparations |
Autor : MARTINEZ-FRANCES, VANESSA  Hahn, Emeline Ríos, Segundo Rivera, Diego Reich, Eike  Vila, Roser  Cañigueral, Salvador  |
Editor : Frontiers Media |
Departamento: Departamentos de la UMH::Biología Aplicada |
Fecha de publicación: 2017-07 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31006 |
Resumen :
In Valencia Region (Spain), some wild and cultivated sages are used for medicinal
purposes. Among them, Salvia officinalis subsp. lavandulifolia (SL) is widely employed
and known for production of Spanish sage oil and herbal products. Nevertheless, it
shares the market with S. blancoana subsp. mari... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Salvia blancoana subsp. mariolensis Salvia officinalis subsp. lavandulifolia Salvia x hegelmaieri ethnopharmacology essential oil GC-MS HPTLC quality control |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Biología general y teórica |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.3389/fphar.2017.00467 |
Publicado en: Frontiers in Pharmacology Volume 8 - 2017 |
Aparece en las colecciones: Artículos Biología Aplicada
|
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.