Título : Legumes for grazing and health: the case of bituminaria bituminosa |
Autor : Pazos Navarro, Maria  Dabauza, Mercedes Correal, Enrique Walker, David John  del Río, José A Ortuño, Ana Méndez, Pilar  Santos, Arnoldo  Ríos, Segundo MARTINEZ-FRANCES, VANESSA  Real, Daniel |
Editor : HIROTO SATOU AND REN NAKAMURA |
Departamento: Departamentos de la UMH::Biología Aplicada |
Fecha de publicación: 2013 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/30940 |
Resumen :
Legumes have been used for centuries for different purposes as human food (grain
legumes such as lentils, chickpeas, etc.), animal feed (pasture and forage legumes) and as
sources of secondary metabolites with health, medical or nutraceutical benefits
(pharmaceuticals, cosmetics and chemicals). ... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Legumbres salud composición |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Biología general y teórica |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/bookPart |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess |
Publicado en: Legumes types, nutritional composition and health benefits |
Aparece en las colecciones: Libros /Capítulos de Libros- Biología Aplicada
|