| 9-ago-2021 | Pro‑vegetarian food patterns and cardiometabolic risk in the PREDIMED‑Plus study: a cross‑sectional baseline analysis | Oncina Canovas, Alejandro; Vioque, Jesús; González Palacios, Sandra; Martínez González, Miguel Ángel; Salas-Salvadó, Jordi; Corella, Dolores; Zomeño, M. Dolores; Martínez, J. Alfredo; Alonso-Gómez, Ángel; Wärnberg, Julia; Romaguera, Dora; López-Miranda, José; Estruch, Ramón; Bernal-López, Rosa M.; Lapetra, José; Serra-Majem, J. Luis; Bueno Cavanillas, Aurora; Tur, Josep A.; Martín-Sánchez, Vicente; Pintó, Xavier; Delgado-Rodríguez, Miguel; Matía-Martín, Pilar; Vidal, Josep; Vázquez, Clotilde; Daimiel, Lidia; Ros, Emili; Toledo, Estefanía; Bablo, Nancy; Sorli, José V.; Schöder, Helmut; Zulet, M. Angeles; Sorto-Sánchez, Carolina; Barón López, Francisco Javier; Compañ Gabucio, Laura M; Morey, Marga; García-Ríos, Antonio; Casas, Rosa; Gómez Pérez, Ana María; Santos Lozano, José Manuel; Vazquez-Ruiz, Zenaida; Nishi, Stephanie; Asensio, Eva M.; Soldevilla, Nuria; Abete, Itziar; Goikolea-Güemez, Leire; Buil-Cosiales, Pilar; García-Gavilán, Jesús F.; Canals, Erik; Torres-Collado, Laura; Garcia de la Hera, Manuela | |