Browsing by Author Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 186  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
TD  Hernández Herrero, Luis Alberto.pdf.jpgJul-2014Aislamiento, caracterización, supervivencia y control químico de Bacillus CereusHernández Herrero, Luis Alberto
2022 Antioxidants-11-00384.pdf.jpgFeb-2022An Exogenous Pre-Storage Melatonin Alleviates Chilling Injury in Some Mango Fruit Cultivars, by Acting on the Enzymatic and Non-Enzymatic Antioxidant System
Bhardwaj, Renu; Pareek, Sunil; Domínguez-Avila, J. Abraham; Gonzalez-Aguilar, Gustavo A.; Valero, Daniel; Serrano, María
Tesis García Montiel.pdf.jpg26-Mar-2010Análisis de diversos factores biológicos que influyen en el proceso de floración, producción y calidad del fruto en variedades de cerezo (Prunus avium L.) cultivadas en la Región de MurciaGarcía Montiel, Federico
TD Ferrández García, Antonio.pdf.jpgSep-2017Análisis de sistemas constructivos y valorización de residuos para su aplicación en la construcciónFerrández García, Antonio
Alcaraz Mármol, Francisco.pdf.jpg25-Mar-2019“Análisis físico-químico, sensorial e instrumental de arilos y semillas de granada (Punica granatum L.)Alcaraz Mármol, Francisco
TFG Douieb, Lamia.pdf.jpgJul-2022Análisis químico, fisicoquímico y sensorial de un hummus de base de aguacateDouieb Aboukadida, Lamia
TD Ferrández García, Aránzazu Alejandra.pdf.jpg25-Sep-2017Análisis y desarrollo de tableros de caña común (Arundo Donax L.) con cemento para su uso como material de construcciónFerrández García, Aránzazu Alejandra
TD Ferrández García, Cristina Cecilia.pdf.jpg29-Sep-2017Análisis y evaluación de tableros de partículas de residuos vegetalesFerrández García, Cristina Cecilia
36-agriculture-13-00346.pdf.jpgJan-2023Antioxidant and Antibacterial Effect of Agaricus brasiliensis Extract on Raw and Cooked Pork Patties during Storage
Vargas Sánchez, Rey David; Torres Martínez, Brisa del Mar; Huerta-Leidenz, Nelson; Ibarra-Arias, Félix Joel; Fernandez-Lopez, Juana; Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón; Pérez-Alvarez, José Angel; Sánchez-Escalante, Armida
TFG Llorens Lurbe, Celest.pdf.jpgJan-2023Aplicación de los modelos de perfiles nutricionales a una muestra de alimentos a la venta en EspañaLlorens Lurbe, Celest
TFM Ilea, Mihaela Iasmina.pdf.jpgSep-2021Aplicación de tratamientos post-cosecha para incrementar la calidad durante el almacenamiento de aguacate (Persea americana M.)Ilea, Mihaela Iasmina Madalina
TFG Jiménez Soto Ariana Victoria..pdf.jpgSep-2022Aplicación del análisis sensorial en la investigación y desarrollo de galletasJiménez Soto, Ariana
Vicente Montero Natalia.pdf.jpgJun-2018Aplicaciones biotecnológicas para la mejora de la funcionalidad de la cerveza artesanaVicente Montero, Natalia
TD Calín Sánchez, Ángel.pdf.jpgJan-2014Application of new drying technologies to aromatic herbs and vegetables: effects on physico-chemical, sensory and functional properties.Calín-Sánchez, Ángel
TFG Gosalbez Baldo, Mar.pdf.jpgSep-2021Aspectos científico-tecnológicos y saludables del cacao (Theobroma cacao) y la maca (Lepidium meyenii) como herramienta para el desarrollo e innovación de nuevos productosGosálbez Baldó, Mar
TD Cruz Pérez, Zulma Natali.pdf.jpgJun-2014Aspectos fisiológicos del déficit hídrico en el jinjolero (Ziziphus jujuba Mill). Efectos en la calidad comercial y compuestos bioactivos del fruto.Cruz Pérez, Zulma Natali
46-foods-12-03591-v2.pdf.jpgSep-2023Assessment of Chemical, Physico-Chemical and Sensory Properties of Low-Sodium Beef Burgers Formulated with Flours from Different Mushroom Types
Botella Martínez, Carmen María; Muñoz Tebar, Nuria; Lucas González, Raquel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
2021-foods-10-01463 (1) (1).pdf.jpgJun-2021Assessment of Chemical, Physicochemical, and Lipid Stability Properties of Gelled Emulsions Elaborated with Different Oils Chia (Salvia hispanica L.) or Hemp (Cannabis sativa L.) and Pseudocereals
Pérez-Alvarez, José Angel; Sayas-Barberá, Estrella; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Botella-Martinez, Carmen
Assessment of emulsion gels formulated with chestnut flour and chia oil (1).pdf.jpgNov-2019Assessment of emulsion gels formulated with chestnut (Castanea sativa M.) flour and chia (Salvia hispanica L) oil as partial fat replacers in pork burger formulation
Lucas González, Raquel; Roldán Verdu, Alba; Sayas-Barberá, Estrella; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez Álvarez, José Antonio; Viuda-Martos, Manuel
44-1-s2.0-S2212429223008076-main.pdf.jpgDec-2023Beetroot juices as colorant in plant-based minced meat analogues: Color, betalain composition and antioxidant activity as affected by juice type
Fernández-López, Juana; Ponce Martinez, Angel J.; Rodríguez Párraga, Judith; Solivella Poveda, Ana Micaela; Fernandez-Lopez, Jose A.; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel