Showing results 1 to 20 of 43
next >
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Access |
 | 20-Aug-2020 | A new combined sensory-instrumental tool for pomegranate seed hardness determination | Calín-Sánchez, Ángel; Cano-Lamadrid, Marina; Alcaraz Mármol, Francisco; Garcia-Sanchez, Francisco; Hernández, Francisca; Martinez Nicolas, Juan Jose |  |
 | Feb-2025 | Abiotic pollutant concentrations in fish: A comparative review of wild-caught and aquaculture sources | Cano-Lamadrid, Marina; Casanova Martínez, Isabel; Hernández López, Emilio; Signes-Pastor, Antonio Jose; Sendra, Esther; Carbonell-Barrachina, Ángel A. |  |
 | Jul-2021 | Acrilamida, hidrocarburos aromáticos policíclicos y nitratos en alimentos: legislación y estado del arte | Santamaría García, Daniel |  |
 | 2024 | Análisis de la situación actual de la formación profesional en alimentación saludable y sostenible | Romero López, Sara |  |
 | Jul-2017 | Anthocyanins decay in pomegranate enriched fermented milks as a function of bacterial strain and processing conditions | Cano-Lamadrid, Marina; Trigueros, Lorena; Wojdyło, Aneta; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra, Esther |  |
 | Sep-2015 | Antioxidant capacity, fatty acids profile, anddescriptive sensory analysis of table olives asaffected by deficit irrigation | Cano-Lamadrid, Marina; Hernández, Francisca; Corell González, Mireia; Burló, Francisco; Legua, Pilar; Moriana, Alfonso; Carbonell-Barrachina, Ángel A. |  |
 | Jun-2024 | Aplicación de las TICs en la enseñanza. Aprendizaje de contenidos relacionados con alimentos saludables y sostenibles | García Baixauli, Drucilla |  |
 | 13-Nov-2024 | Bioactive compounds (LC-PDA-Qtof-ESI-MS and UPLC-PDA-FL) and in vitro inhibit α-amylase and α-glucosidase in leaves and fruit from different varieties of Ficus carica L. | Teruel Andreu, Candela; Cano-Lamadrid, Marina; Hernández, Francisca; Wojdyło, Aneta |  |
 | Jul-2021 | Caracterización funcional, nutricional y sensorial de productos vegetales deshidratados comerciales: higo, coco, plátano y arándano rojo | Pedraza Cordones, Marina |  |
 | Jun-2021 | Comparación de los parámetros de calidad de productos vegetales deshidratados comerciales: manzana, mango, piña y tomate | López Niñoles, Lucía |  |
 | Jul-2014 | Control de la toxicidad en arroz de procedencia iraní | Cano-Lamadrid, Marina |  |
 | Oct-2020 | Correlation between water stress and phenolic compounds of hydroSOStainable almonds | López Lluch, David; Lipan, Leontina; Cano Lamadrid, Marina; Collado González, Jacinta; Wojdyło, Aneta; Moriana, Alfonso; Carbonell-Barrachina, Ángel A. |  |
 | Jun-2020 | Desarrollo de gominolas a base de granada "Mollar de Elche", manzana "Granny Smith" y azúcar | Ivars i Ribes, Alícia |  |
 | Sep-2016 | Determinación de arsénico inorgánico en productos sin gluten | López Olmo, Elena |  |
 | 2020 | Distribution of essential and non-essential elements in rice located in a Protected Natural Reserve “Marjal de Pego-Oliva” | Cano-Lamadrid, Marina; Girona, Dámaris; García García, Elena; Dominguis-Rovira, Vicente; Domingo, Concha; Sendra, Esther; López Lluch, David; Carbonell-Barrachina, Ángel A. |  |
 | Sep-2018 | Efecto del lavado en el contenido de arsénico de diferentes tipos de arroz (Oryza Sativa) | Cano Ferrer, Germán |  |
 | 10-Apr-2023 | Effect of Rootstock on the Volatile Profile of Mandarins | Forner-Giner, M. Angeles; Sánchez-Bravo, Paola; Hernández, Francisca; Primo, Amparo; Cano-Lamadrid, Marina; Legua, Pilar |  |
 | 31-May-2023 | Effects of Organic Farming on the Physicochemical, Functional, and Quality Properties of Pomegranate Fruit: A Review | Andreu Coll, Lucía ; Cano-Lamadrid, Marina; Lipan, Leontina; López Lluch, David; Sendra, Esther; Hernández, Francisca |  |
 | Mar-2025 | Entrenamiento de un panel sensorial básico y avanzado de chocolate | Bennaoum Ferdi, Meryem |  |
 | Mar-2017 | Estudio de vida útil en alimentos: pipas de calabaza y quinoa | Pastor Candela, José Ramón |  |