Buscar por Autor d2e4f6ad-db6f-49e5-9d5e-4767f74a0d20

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
Casanova-Martínez et al 2025.pdf.jpgfeb-2025Abiotic pollutant concentrations in fish: A comparative review of wild-caught and aquaculture sources
Cano-Lamadrid, Marina; Casanova Martínez, Isabel; Hernández López, Emilio; Signes-Pastor, Antonio Jose; Sendra, Esther; Carbonell-Barrachina, Ángel A.
sostenibilidad FOODS-09-01608-v2.pdf.jpg5-nov-2020Consumers’ Attitude towards the Sustainability of Different Food Categories
Sánchez-Bravo, Paola; Chambers, Edgar; Noguera-Artiaga, Luis; López Lluch, David; Chambers, Edgar; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra, Esther
TFM_EsteveMercado_compressed.pdf.jpgsep-2018Desarrollo de un producto a base de especies infrautilizadas: manzana esperiega y algarroba. Una alternativa de ecodesarrollo para el Rincón de AdemuzEsteve Mercado, Mar
Journal of Food Composition and Analysis 84-2019.pdf.jpg25-sep-2019Fatty acid profile of fruits (pulp and peel) and cladodes (young and old) of prickly pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] from six Spanish cultivars
Andreu Coll, Lucía ; Cano-Lamadrid, Marina; Sendra, Esther; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Legua, Pilar; Hernández, Francisca