Browsing by Author 3de96dc3-9788-49f4-8e72-205fab9ca3b4
Showing results 1 to 9 of 9
Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Access |
 | 20-Aug-2020 | A new combined sensory-instrumental tool for pomegranate seed hardness determination | Calín-Sánchez, Ángel; Cano-Lamadrid, Marina; Alcaraz Mármol, Francisco; Garcia-Sanchez, Francisco; Hernández, Francisca; Martinez Nicolas, Juan Jose |  |
 | 2024 | El análisis sensorial de alimentos como contenido transversal de los módulos profesionales de la familia profesional agraria | Sánchez-Bravo, Paola |  |
 | Jun-2024 | El análisis sensorial de alimentos como elemento transversal de los módulos profesionales de los ciclos formativos de la familia profesional agraria | GARCÍA GARVÍ, JOSE MIGUEL |  |
 | Jan-2014 | Application of new drying technologies to aromatic herbs and vegetables: effects on physico-chemical, sensory and functional properties. | Calín-Sánchez, Ángel |  |
 | 2024 | El aula de emprendimiento como estrategia de enseñanza de aprendizaje en las familias profesionales agraria e industria alimentarias | Selva Cerdá, Vanesa |  |
 | Jun-2024 | Aula de emprendimiento como herramienta educativa a través del módulo de topografía agraria | López Riquelme, Víctor Manuel |  |
 | Jun-2024 | La evaluación por competencias en la familia profesional agraria e industrias alimentarias | Candela Francés, Manuel |  |
 | 5-Mar-2020 | Optimization of harvest date according to the volatile composition of Mediterranean aromatic herbs at different vegetative stages | El-Zaeddi, Hussein; Calín-Sánchez, Ángel; Noguera-Artiaga, Luis; Martinez Tome, Juan; Carbonell-Barrachina, Ángel A. |  |
 | Mar-2020 | Quality Parameters and Consumer Acceptance of Jelly Candies Based on Pomegranate Juice “Mollar de Elche” | Cano-Lamadrid, Marina; Calín-Sánchez, Ángel; Clemente Villalba, Jesús; Hernández, Francisca; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra, Esther; Wojdyło, Aneta |  |