Buscar por Palabras clave Oxidative stress

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
Photosynthetica_phs-201904-0012.pdf.jpgjul-2019Characterization of the ecophysiological responses of three pomegranate cultivars to salinity
Cámara-Zapata, José-María; García Sánchez, Francisco; Simón Vilella, Inmaculada; Olmo Vega, Antonio; Lidón Noguera, Vicente; Alfonsea-Simón, Marina; Martínez Nicolás, Juan José; Simón Grao, Silvia
Corn Steep Liquor Application Improves Pepper Capsicum annum L. Tolerance to Salinity.pdf.jpg10-jul-2023Corn Steep Liquor Application Improves Pepper (Capsicum annum L.) Tolerance to Salinity
Navarro Morillo, Iván; Pardo Pina, Sofía; Garcia-Sanchez, Francisco; Ruiz Sáez, Juan Manuel; Laserna-Arcas, Santiago; Plasencia Martínez, Félix Antonio; Cámara-Zapata, José-María
agronomy-11-01905.pdf.jpg23-sep-2021The Addition of Selenium to the Nutrient Solution Decreases Cadmium Toxicity in Pepper Plants Grown under Hydroponic Conditions
Perez-Millan, Rafael; Alfosea Simón, Marina; Zavala Gonzalez, Ernesto Alejandro; Cámara-Zapata, José-María; Martinez Nicolas, Juan Jose; Lidón Noguera, Vicente ; Simón Vilella, Inmaculada; Shahid, Muhammad Adnan; Garcia-Sanchez, Francisco; Simon Grao, Silvia
25.pdf.jpgoct-2018The Forner Alcaide nº 5 citrus genotype shows a different physiological response to the excess of boron in the irrigation water in relation to its two genotype progenitors
Cámara-Zapata, José-María; Simon Grao, Silvia; Nieves, Manuel; Fernández Zapata, Juan Carlos; Martínez Nicolás, Juan José; Rivero, Rosa M.; García-Sánchez, Francisco