Buscar por Autor Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 170 a 184 de 184 < Anterior 
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
The development of the radicular.pdf.jpgdic-2020The development of the radicular and vegetative systems of almond trees with different rootstocks following the application of biostimulants
Mondragón Valero, Alba; Malherio, Ricardo; Salazar Hernández, Domingo; Martínez Tomé, Juan; Pereira, José A.; López Cortés, Isabel
s00217-024-04546-4.pdf.jpgfeb-2024The Mortiño (Vaccinium foribundum Kunth): a review of its suitability as a promissory crop in the Ecuadorian Paramo and its potential uses, environmental role, and health benefts
Hernández, Francisca; Caranqui, Jorge; Andreu Coll, Lucía; Martínez Font, Rafael
Thousands of Novel Endolysins Discovered in Uncultured Phage Genomes.pdf.jpg18-may-2018Thousands of Novel Endolysins Discovered in Uncultured Phage GenomesFernández Ruiz, Iris; Coutinho, Felipe H.; Rodríguez Valera, Francisco
TD Pérez Millán, Rafael.pdf.jpg27-abr-2023Toxicidad de cadmio en plantas de pimiento y brócoli. Evaluación de tratamientos paliativosPérez Millán, Rafael
Transcriptome analysis of Haloquadratum walsbyi_ vainiy is but the surface.pdf.jpg21-jun-2017Transcriptome analysis of Haloquadratum walsbyi: vanity is but the surface
Bolhuis, Henk; Martín Cuadrado, Ana Belén; Rosselli, Riccardo; Pašić, Lejla; Rodríguez Valera, Francisco
9-DDM.pdf.jpgjun-2021La transversalidad en SEM: Grupo de Docencia y Difusión de la MicrobiologíaLlagostera, Montserrat; Arana, Inés
Tratado de Fruticultura para Zonas Ariadas y Semianridas Volumen II.pdf.jpg2003Tratado de fruticultura para zonas áridas y semiáridas (Vol. II). Algarrobo, granado y jinjoleroMelgarejo Moreno, Pablo; Salazar Hernández, Domingo M.
Tratado de Fruticultura para Zonas Ariadas y Semianridas Volumen I El Medio Ecologico,La Higuera,El alcaparro y el Nopal.pdf.jpg2000Tratado de fruticultura para zonas áridas y semiáridas. Vol.1: El medio ecológico, la higuera, el alcaparro y el nopalMelgarejo Moreno, Pablo
Use of nanoemulsions of plant.pdf.jpgjun-2017Use of nanoemulsions of plant essential oils as aphid repellents
Pascual-Villalobos, Maria Jesus; Cantó-Tejero, Manuel; Vallejo, Reinaldo; Guirao, Pedro; Rodríguez-Rojo, Soraya; Cocero alonso, Maria Jose
Tesis Lucía Andreu Coll sin firmas_compressed (1).pdf.jpg29-abr-2022Valorization of prickly pear (Opuntia ficus- indica (L.) Mill): Study of its phytochemical, nutraceutical, and functional propertiesAndreu Coll, Lucía
Valorization of Wild Edible Plants as Food Ingredients and Their Economic Value.pdf.jpg27-feb-2023Valorization of Wild Edible Plants as Food Ingredients and Their Economic Value
Clemente Villalba, Jesús; Burló, Francisco; Hernández, Francisca; Carbonell-Barrachina, Ángel A.
SEM_76_web-3d-Articulos-Vibrio.pdf.jpgdic-2023Vibrio vulnificus: un patógeno de peces que causa septicemia en el ser humanoCarmona-Salido, Héctor; Amaro, Carmen
Viticultura Tecnicas de Cultivo de la Vid Calidad de Uva y Atributos de los Vinos.pdf.jpg2005Viticultura. Técnicas de cultivo de la vid, calidad de la uva y atributos de los vinosSalazar Hernández, Domingo M.; Melgarejo Moreno, Pablo
1-s2.0-S0304423824000529-main.pdf.jpgmar-2024Volatile profile of breba and fig fruits (peel and pulp) from different Ficus carica L. varieties
Hernández, Francisca; Teruel Andreu, Candela; Issa Issa, Hanán; Noguera-Artiaga, Luis; Sendra, Esther; Cano-Lamadrid, Marina
Pedro Piñero Zarza. TFG de Xylella fastidiosa.pdf.jpg16-sep-2020Xylella fastidiosa: problemática actual y medidas de controlPiñero Zarza, Pedro