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Saffromfood.pdf.jpgoct-2019Saffromfood: Los beneficios del azafrán más allá del coloranteNavalón Pascual, Emma
TFG Pineda Pastor, Maria.pdf.jpg2021Salchichas tipo Frankfurt con sustitución de grasa mediante una emulsión gelificada a base de harina de trigo sarraceno y aceite de cáñamoPineda Pastor, María
Satiety from healthier and functional foods.pdf.jpg27-may-2021Satiety from healthier and functional foods
Sichetti Munekata, Paulo Eduardo; Pérez-Alvarez, José Angel; Pateiro, Mirian; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Lorenzo, José M.
TD Szychowski, P.J.pdf.jpgfeb-2020Study of the nutritional, functional and sensory properties of quince (Cydonia oblonga Miller) and quince-based productsSzychowski, Przemyslaw Jerzy
TFG Torres Martínez, Esther .pdf.jpgjul-2022Sucralosa y Estevia como edulcorantes alternativos en zumo a base de maqui (Aristotelia chilensis)Torres Martínez, Esther
Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion.pdf.jpg21-jul-2021Total and Partial Fat Replacement by Gelled Emulsion (Hemp Oil and Buckwheat Flour) and Its Impact on the Chemical, Technological and Sensory Properties of Frankfurters
Botella Martínez, Carmen María; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
TFG Quiles_Bernabeu_Ramón.pdf.jpg20-sep-2017Tratamientos pre-cosecha con elicitores para mejorar la calidad de albaricoques en el momento de la recolecciónQuiles Bernabéu, Ramón
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Andreu Ivorra Raquel.pdf.jpgjun-2018Uso de la quinoa (Chenopodium quinoa) en el desarrollo de productos cárnicos funcionalesAndreu Ivorra, Raquel
TFG Rabasco Coll, Miriam.pdf.jpgjul-2018Utilización de ingredientes no cárnicos (Quinoa, Dátil y Membrillo) en la elaboración de patéRabasco Coll, Miriam
TFG Lopez del Pueblo, Juan Carlos.pdf.jpgsep-2021Validación de la información sobre los alimentos proporcionada por dos supermercados: Alcampo e HipercorLópez Del Pueblo, Juan Carlos
TFG Ivars Martínez, Gonzalo.pdf.jpg2019Valoración nutricional y propuesta de mejora del menú escolar en el Colegio de Educación Infantil y Primaria Pla y Beltrán de IbiIvars Martínez, Gonzalo
TFG Solivella Poveda, Ana Micaela.pdf.jpgjul-2023Valorización de los coproductos de la industrialización de la remolacha: desarrollo de productos cárnicos híbridosSolivella Poveda, Ana Micaela
Valorization of Citrus Co-Products.pdf.jpg26-may-2021Valorization of Citrus Co-Products: Recovery of Bioactive Compounds and Application in Meat and Meat Products
Nieto Martínez, Gema; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Peñalver, Rocio; Ros Berruezo, Gaspar; Viuda-Martos, Manuel
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