Browsing by Author 711eab46-8e05-4877-9565-72edd9d3bcde

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 9 to 15 of 15 < previous 
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
TFM Sánchez Bravo, Paola.pdf.jpgJul-2017Fermentados vegetales obtenidos a partir de pistachos hidrososteniblesSánchez Bravo, Paola
TD Narbona Fernández, Elena.pdf.jpgMar-2014Funcionalización de turrones protegidos: Turrón de Jijona con inulina y Turrón a la piedra con propóleo y jalea realNarbona Fernández, Elena
TFG García Garví, José Miguel.pdf.jpgSep-2017Identificación de compuestos volátiles característicos del herbero de la Sierra de MariolaGarcía Garví, José Miguel
Nuncio-Jáuregui et al JFF 2015 accepted version.pdf.jpgJan-2015Identification and quantification of major derivatives of ellagic acid and antioxidant properties of thinning and ripe Spanish pomegranates
Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely; Nowicka, Paulina; Munera Picazo, Sandra; Hernández García, Francisca; Carbonell Barrachina, Ángel Antonio; Wojdyło, Aneta
TFM Teruel Andreu,Candela.pdf.jpg2020Importancia del concepto hidroSOStenible en almendras tostadas en consumidores de diferentes regiones geográficasTeruel Andreu, Candela
TFM  Cano Lamadrid, Marina.pdf.jpgSep-2015Residuo de granada ecológica en la industria del zumo como posible fuente de conservantes naturales para productos cárnicos: Efecto antimicrobianoCano Lamadrid, Marina
TD Szychowski, P.J.pdf.jpgFeb-2020Study of the nutritional, functional and sensory properties of quince (Cydonia oblonga Miller) and quince-based productsSzychowski, Przemyslaw Jerzy