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TFG Medina Santamarina, Jorge.pdf.jpgsep-2016Caracterización y estudio durante el almacenamiento de magdalenas sin azúcar y con co-producto de chufaMedina Santamarina, Jorge
plants-09-01359.pdf.jpgoct-2020Chia, Quinoa, and Their Coproducts as Potential Antioxidants for the Meat Industry
Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Lucas González, Raquel; Roldán-Verdú, Alba; Botella Martínez, Carmen María; Pérez-Alvarez, José Angel
TFG Roldán Verdú, Alba.pdf.jpgene-2018Efecto de la incorporación de harina de quinoa (Chenopodium quínoa W.) sobre las características y vida útil de hamburguesas de terneraRoldán Verdú, Alba
TFG Abellán Mínguez, Irene.pdf.jpgsep-2015Estudio de la incorporación de co-producto de chufa a magdalena sin glutenAbellán Mínguez, Irene
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Tesis Navarro Rodriguez de Vera.pdf.jpgjul-2005Optimización del proceso de obtención de geles cárnicos a partir de carne de ave mecánicamente recuperadaNavarro Rodríguez de Vera, Casilda
TFG Teruel Bastida, Cristina.pdf.jpgjul-2015Procesado de cítricos en una central hortofrutícola de la Vega Baja del SeguraTeruel Bastida, Cristina
32-foods-11-03661-v2.pdf.jpgsep-2022Sustainability and Gender Perspective in Food Innovation: Foods and Food Processing Coproducts as Source of Macro- and Micro-Nutrients for Woman-Fortified Foods
Sayas-Barberá, Estrella; Alvarez Perez, Jose Angel; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Fernández-López, Manuela; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana
TFG Rabasco Coll, Miriam.pdf.jpgjul-2018Utilización de ingredientes no cárnicos (Quinoa, Dátil y Membrillo) en la elaboración de patéRabasco Coll, Miriam
plants-09-01769-v3.pdf.jpgdic-2020Vegetable Soups and Creams: Raw Materials, Processing, Health Benefits, and Innovation Trends
Fernández-López, Juana; Botella Martínez, Carmen María; Navarro Rodríguez de Vera, Casilda; Sayas-Barberá, Estrella; Viuda-Martos, Manuel; Sánchez-Zapata, Elena; Pérez-Alvarez, José Angel